0

حسین رضازاده

siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

پاسخ به:حسین رضازاده

رضازاده 12 کارمند فدراسیون وزنه‌برداری را اخراج کرد :

حسین رضازاده که چند ماهی است به عنوان سرپرست فدراسیون وزنه برداری فعالیت می کند، امروز حکم اخراج 12 کارمند و مسئول این فدراسیون را به آنها ابلاغ کرد.

اسامی اخراجی های فدراسیون وزنه برداری به این شرح است:

حسام الدین اسدی کاوان، معصومه زارع، مریم حسن زاده، روح الله دوستی سنجابی، حسن معاونیان، فریبا نوانکش، شهرزاد کاوه، علیرضا جلایر، غلامعلی گل محمدی، کامیار برومند، اصغر عباسی، علی سیردانی.

هنوز دلایلی قطعی اخراج این افراد اعلام نشده است.

در بین اسامی نفرات اخراج شده نام علیرضا جلایر که به عنوان رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنه برداری فعالیت می کرد نیز دیده می شود.

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:47 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

محرومیت مادام‌العمر حسین رضا‌زاده از فعالیت حرفه‌ای در وزنه‌برداری:

کمیته فنی فدراسیون وزنه برداری ساعاتی قبل از برکناری‌شان از مسئولیتی که دارند ، حسین رضازاده و کادر فنی تیم ملی را به دلیل انجام دوپینگ برنامه‌ریزی شده برای ملی‌پوشان، تا ابد از فعالیت حرفه‌ای در این رشته محروم کرد.

در پی اتفاقات غیر منتظره چند سال اخیر در وزنه‌برداری ایران و تکرار محرومیت‌های ملی‌پوشان ایرانی به دلیل دوپینگ، روز سه‌شنبه کمیته‌ فنی فدراسیون وزنه‌برداری به ریاست افشارزاده تشکیل جلسه داد و در پایان با استناد به عملکرد غیر قابل قبول مربیان اعضای کادرفنی این تیم را مادام‌العمر از مربیگری در وزنه‌برداری محروم کرد.

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:48 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

در نشست کمیته‌ فنی فدراسیون وزنه‌برداری کلیه‌ اعضای کادرفنی تیم ملی وزنه‌برداری که در مسابقات جهانی کره حضور داشتند، دلایل و توجیهات خود را برای مشکلات اخیر تیم ملی مطرح کردند که در نهایت به دلیل غیر مستند بودن این دلایل، کمیته‌ فنی رای به محرومیت کلیه‌ اعضای این کادر داده است. پرویز جلایر، دبیر فدراسیون وزنه‌برداری ایران این محرومیت را تایید می‌کند و به ایسنا می‌گوید:« این محرومیت طبق قوانین جهانی اعمال شده است.»

کادرفنی تیم ملی وزنه‌برداری با مدیریت حسین رضازاده و مربیگری بهمن زارع و هادی پانزوان، هدایت تیم ملی وزنه‌برداری را برعهده داشته است.

این حکم درحالی صادر می شود که تا ساعاتی دیگر قرار بود سرپرست جدید فدراسیون وزنه برداری از سوی علی سعیدلو انتخاب شود و حسین رضازاده رایزنی های بسیاری را انجام داده بود تا بتواند رئیس سازمان ورزش را وادار کند، این حکم به نام او صادر شود.

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:48 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

رضازاده: من هم دست روی قرآن می‌گذارم که دروغ است/ خودم آزمایش داده بودم

می گوید حرف هایی که علی حسینی و پدرش زده اند شایعه است و او این اتهامات را قبول ندارد.

اعترافات سنگین سعید علی حسینی که اتهامات زیادی را به حسین رضا زاده وارد کرده بود واکنش نه چندان تند سرپرست فدراسیون وزنه برداری را به همراه داشت.او دوست ندارد زیاد حرف بزند و در پاسخ به این که چه جوابی برای ادعاهایی که علی حسینی و پدرش کرده اند دارید می گوید«همه اش حرف است باور نکنید»

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:50 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

اما آنها اتهام دوپینگ را به شما زده اند.بحث های دیگری هم مطرح کرده اند که ..

عین آن مصاحبه رادر خبرگزاری ها خوانده ام.شما چرا باور می کنید؟سعید و پدرش هم تحت یک سری شایعات این حرف ها را می زنند.فکر می کنم به آنها خط می دهند.من در همه این سالها نشان داده ام که هیچ وقت دوپینگ نکرده ام. هیچ وقت هم کسی جای من تست نداده است

چه کسانی؟این خیلی نا مفهوم است؟چه کسانی و به چه دلایلی باید به آنها خط بدهند؟

خیلی ها که نمی خواهند رضا زاده نامش باقی بماند.خیلی ها که دشمن این ورزش هستند.من تمام حرف هایی را که آنها زده اند را تکذیب می کنم.

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:50 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

اما این اتفاق و بحث هایی که آنها مطرح کرده اند چیز کوچکی نیست؟
پدر علی حسینی دست روی قرآن گذاشته که این حرف ها حقیقت دارد؟من هم دست روی قرآن می گذارم که آنها حقیقت ندارد.این چه حرف هایی است؟من کلی تلاش کردم تا با حضور در مجارستان جلوی محرومیت سعید را بگیرم اما حالا این حرف ها مطرح می شود.

سعید گفته که شما از زدن رکوردهای او ناراحت می شدید و هر وقت که او رکوردی را ثبت می کرده شما سالن را ترک می کردید؟

این هم از آن حرف هایی است که نباید باور کرد.چرا باید این کار را بکنم؟بی کار که نبودم شبانه روز دراردو باشم و به خاطر وزنه زدن او از سالن خارج شوم.من باز هم می گویم که دوست دارم جانشین رضا زاده یک ایرانی باشد،چه سعید چه کس دیگری.

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:51 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

سجادی: درباره مافیای وزنه‌برداری تحقیق می‌کنیم

معاون قهرمانی سازمان ورزش اعلام کرد سازمان ورزش ماجرای مافیای وزنه برداری را بررسی می کند.

حمید سجادی در گفت و گو با خبرآنلاین در رابطه با اتفاقات رخ داده برای وزنه برداری ایران گفت:«تا جایی که ما می دانیم ، غیر از دو ورزشکار محروم دیگر مشکلی ندارد و کسی در این باره به ما اطلاعی نداده است.»

درحالی که  بر اساس مدارک مستند ، غیر از دو ورزشکار دوپینگی ، هیچ یک از ملی پوشان ایران مشکلی از بابت دوپینگ ندارند ، این شایعه به شدت قوت پیدا کرده که فدراسیون جهانی از فدراسیون ایران درخواست رقم چشمگیری را کرده که در صورت عدم پرداختش ، رسما تعدادی از ملی پوشان ایرانی را دوپینگی معرفی می کند تا  برای همیشه از وزنه برداری محروم شوند و فدراسیون ملی ایران هم برای دوسال حق شرکت در هیچ مسابقه ای را نداشته باشد.

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:53 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

سجادی در این باره می گوید:« تا جایی که می دانم و دوستان به ما اطلاع داده اند باید جریمه ای را بابت دوپینگ دو ورزشکار محروم مان پرداخت کنیم. ولی اینکه آنها از ما باج خواهی کرده باشند را چیزی درباره اش نشنیده ایم . کمیته ویژه ای را برای بررسی مشکلات فدراسیون وزنه برداری تشکیل داده ایم. بی شک این موضوع را هم با جدیت بررسی می کنیم و اگر مافیای این رشته ورزشی بخواهد به ورزشکاران مان آسیب برساند ، سازمان ورزش از کیان ورزش ایران دفاع خواهد کرد.»

او همچنین در واکنش به شروع کار حسین رضازاده در سازمان ورزش گفت:« اگرچه اسم رضازاده در صدر لیست نامزدهای سرپرستی تشکیلات وزنه برداری است اما هنوز ما به چنین نتیجه ای نرسیده ایم که حکم قطعی برای کسی صادر شود. تیم کارشناسی ما ابتدا باید نظر نهایی شان را در این باره ارائه کنند تا بر آن اساس رضازاده بتواند تصمیم بگیرد.»

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:53 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

سجادی: فقط می‌دانم رئیس فدراسیون وزنه‌برداری عوض می‌شود

حمید سجادی با شنیدن خبر محرومیت رضازاده شوکه می‌شود. او در این باره به خبرآنلاین می‌گوید:« من تازه خبر را دارم از شما می شنوم. نمی دانم آنجا چه اتفاقی افتاده است.»

معاون توسعه ورزش قهرمانی سازمان تربیت بدنی ادامه می دهد:« البته ما عصر امروز جلسه بررسی عملکرد فدراسیون وزنه‌برداری را در پیش داریم. از نظر ما آنچه قطعی است، تغیراتی وسیعی خواهد بود که خیلی زود در این فدراسیون به وقوع می‌پیوندد. برای اظها نظر درباره مسائلی از این دست باید منتظر تغییرات باشیم. من نمی توانم الان درباره اتفاقی که خبرش را یکباره می شنوم اظهار نظر کنم.»

او درباره احتمال تعلیق فدراسیون ایران هم در این رشته به دلیل مثبت اعلام شدن سومین نمونه دوپینگ ملی‌پوشانش، گفت:«من واقعا در این باره اطلاعات فنی ندارم و الان هر حرفی بزنم درست نمی‌تواند باشد.»

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:55 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

سعیدلو: حرف‌های رضازاده را بررسی می‌کنیم

رئیس سازمان تربیت بدنی در گفت و گو با خبرآنلاین اعلام کرد برای تصمیم گیری درباره رضازاده نیاز به زمان دارند.

علی سعیدلو که عصر امروز در سالن بسکتبال آزادی حضور داشت درباره خبر محرومیت در نظر گرفته شده برای حسین رضازاده از سوی سازمان تربیت بدنی گفت:«رضازاده همان شب به سازمان ورزش آمد و دلایلش را برای دفاع از خود مطرح کرد. ما مدارکی را که بر اساس آن کمیته فنی درخواست محرومیت کرده بود را هم دیدیم البته به نظر ما نباید این مسائل درون خانوادگی پیش از قطعیت یافتن علنی می شد اما حالا ما با شنیدن گفته های دو طرف تیم ویژه ای را تشکیل داده ایم که موضوع را بررسی کند . با بررسی کامل زوایای این ماجرا ، حکم قطعی مان را در این باره صادر می کنیم.»

او همچنین درباره تکلیف فدراسیون وزنه برداری هم گفت:« ما نظرمان این است که این فدراسیون نیاز به مدیر توانمند دارد که بتواند تمام وت مجموعه تحت نظرش را اداره کند. تا چند روز آینده در این باره به جمع بندی می رسیم و سرپرست جدید فدراسیون را از میان اهالی با توان مدیریت این رشته ورزشی معرفی می کنیم.»

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:57 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

گناهم این است که صادقانه خدمت کردم:

سعید آذری در واکنش به اینکه می گویند برای بازگشتش به ورزش باید استعلام شود ابراز تاسف کرد.

مدیرعامل موفق سابق ذوب آهن اصفهان که در بحبوحه رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری با تغییرات انجام شده در هیات مدیره تیمش ، ناچار به استعفا شد در واکنش به این شایعه که برای برگشتن به ورزش نیاز به استعلام مسئولان از نهادهای نظارتی دارد ، گفت:« واقعا پاسخ 5 سال تلاش صادقانه این است؟ من در کدام دار و دسته سیاسی بوده ام که چنین مسائلی را برایم مطرح می کنند.»
آذری که خود قهرمان وزنه برداری آسیا بوده است در واکنش به محرومیت های در نظر گرفته شده برای مربیان تیم ملی وزنه برداری به دلیل تجویز مواد نیروزا به بازیکنان گفت:«در ارتباط با بحث مثبت شدن نتیجه‌ی دوپینگ وزنه‌برداران ایران باید بررسی کنیم ببینیم آیا ورزشکاران به صورت خودسرانه داروها را مصرف کرده‌اند یا اینکه کادرفنی با اعمال زور ورزشکار را وادار به استفاده از مواد نیروزای غیر مجاز کرده است. این کار نیاز به بررسی دارد و نمی‌توان یک فرد خاص را متهم کرد.»
او درباره احتمال حضورش در هیات مدیره پرسپولیس و یا فدراسیون وزنه برداری هم گفت:« کسی در این باره حرفی با من نزده است و من اطلاعی از این شایعات ندارم.»

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:57 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

رضازاده: واقعا برای سعید ناراحتم!/اگر محروم نمی شد خودم کمکش می کردم که رکوردم را بزند

«از محرومیت علی حسینی ناراحتم.»این واکنش ابتدایی حسین رضا زاده به محرومیت مادام العمر سعید علی حسینی از دنیای وزنه برداری است.

سرپرست فدراسیون وزنه برداری که بارها مدعی شده بود پیگیر کارهای علی حسینی است و به خاطر او پیش تاماش آیان تمنا کرده است از اینکه این تلاش هایش نتوانست جلوی محرومیت سعید را بگیرد ابراز ناراحتی می کند و می گوید:«من سعید را که به حق، یکی از پدیده های وزنه برداری دنیا بود، دوست دارم و واقعا ناراحتم از اینکه وزنه برداری ایران برای همیشه از وجود استعدادی چون او محروم شده است.تلاش های زیادی برای بازگشت سعید به وزنه برداری صورت گرفت و من واقعا ناراحتم از اینکه تغییری در رای نهایی کمیته دادرسی فدراسیون جهانی ایجاد نشد.»

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:58 AM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1

رضازاده که رابطه خوبی با تاماش آیان، رئیس فدراسیون جهانی وزنه برداری دارد، با تاکید بر رایزنی های فراوان که در پرونده سعید علی حسینی انجام داده است، ادامه داد: « خدا خودش شاهد است که ما در این مدت چه تلاش هایی برای کاهش محرومیت سعید انجام دادیم.در این راه من از تمام توانم برای رایزنی با تاماش آیان استفاده کردم، به طوری که او دو بار در جلسات مختلف به من گفت چرا دائما از حسینی دفاع می کنی. این رایزنی ها به حدی بود که من مطمئن شده بودم اگر در رای پرونده سعید کاری از دست رئیس فدراسیون جهانی بربیاید، حتما برای خوشحال کردن من و وزنه برداری ایران انجام خواهد داد. اما حالا باور دارم که در این پرونده، تنها تصمیم گیرنده اعضای کمیته دادرسی فدراسیون جهانی بودند و آنها هم در همان دو نشستی که با وکیل سعید و بنده داشتند، تاکید می کردند چون اثرات متان دیان آنابولیک در آزمایش دوپینگ این وزنه بردار پیدا شده و این برای دومین باری است که او مرتکب دوپینگ می شود، همین کار وزنه بردار شما را سخت می کند.»
رضا زاده در پایان ضمن رد اتهام از خودش می گوید: «من واقعا ناراحتم از دست کسانی که می گویند چون رضازاده دوست نداشت سعید علی حسینی رکورد او را بزند، برای کاهش محرومیت این وزنه بردار تلاش نکرد. بله من خوشحال نمی شوم اگر یک وزنه بردار خارجی رکورد مرا بزند، اما قلبا خوشحال می شوم اگر یک ایرانی بتواند رکوردهای مرا جابجا کند. سعید علی حسینی اگر به این سرنوشت دچار نمی شد خودم کمکش می کردم که رکورد مرا بزند، همانطور که الان داریم روی بهداد سلیمی کار می کنیم تا به این موفقیت برسد. مگر چه فرقی میان علی حسینی و سلیمی است؟ تنها کاری که در این شرایط از دستم برمی آید این است که برای تامین آینده این وزنه برداری از هیچ کوششی دریغ نکنم.»

دوشنبه 6 شهریور 1391  12:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها