کله جوش
کله جوش
|
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
گردو : ۳ قاشق سوپخوری
کشک : ۲ فنجان
نعناع : ۱ قاشق سوپخوری
روغن : ۱۵۰ گرم
نمک : قدری
گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست مینمائیم روغن را در ظرفی میریزیم روی آتش میگذاریم داغ که شد کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم نعناع را روی کوفته میریزیم و یک تفت میدهیم در صورت تمایل یک قاشق مربا خوری زرد چوبه به آن میزنیم و یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته میریزیم و پیاز داغ را اضافه میکنیم بعد از چند جوش که آب کوفته نصف شد، کشک را به آن مخلوط میکنیم بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی آتش بر میداریم کمی گردو به آن مخلوط میکنیم در ظرف میکشیم کمی هم گردوی خرد کرده روی آن میپاشیم.در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 15 آبان 1389 9:14 AM
تشکرات از این پست