0

سوپ ورمیشل

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

● مواد لازم:


▪ گوشت گاو‌ ۱۰۰۰ گرم


▪ پیاز‌ یک عدد


▪ برگ بو ۲ عدد


▪ هویج ‌۱۵۰ گرم


▪ سیب‌زمینی۱۵۰ گرم


▪ ورمیشل ‌۷۵ گرم


● طرز تهیه:


یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را در آب جوش مدت ۴ الی ۵ ساعت بپزید و پس از اینکه پخته شد، صافش کنید. آنگاه ۱۵۰ گرم هویج در آن بریزید، بگذارید نیم‌پز شود. بعد ۱۵۰ گرم سیب‌زمینی پوست گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید پس از اینکه سوپ پخته شد، آن را در ظرف سوپخوری بکشید و گوشت پخته آن را به قطعات نسبتا درشت قیمه کرده با یک پیاز کوچک در ۱۵۰ گرم کره سرخ کنید و چهار عدد تخم‌مرغ را زده و قدری فلفل و نمک روی آن بریزید و برای افزودن طعم آن یک قاشق جعفری ریز کرده هم بپاشید، به مجرد اینکه تخم‌مرغ بسته شد، آن را هم زده در ظرفی ریخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بیاورید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 15 آبان 1389  9:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها