سوپ گوجه فرنگی
● مواد لازم:
▪ پیاز: یك عدد
▪ آرد: ۶ قاشق غذاخوری
▪ گوجه فرنگی: نیم كیلو
▪ خامه: یك قاشق غذاخوری
▪ كره: ۵۰ گرم
▪ آبگوشت: یك لیتر
▪ جعفری: مقداری برای تزیین
▪ نمك و فلفل: به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگیها را خرد كرده و آب آن رابگیرید، سپس پیاز را با كره كمی سرخ كنید تا رنگآن طلایی شود. پس از آن، آرد را نیز به پیازاضافه كنید و كمی تفت دهید، پس از تفت دادنآرد، آب گوجهفرنگیها و آبگوشت وهمینطور نمك و فلفل را نیز به آرد اضافه كنید واجازه دهید، به مدت ده دقیقه بجوشد، در هنگامسرو سوپ، خامه را به موادتان اضافه كنید. درپایان میتوانید جعفریهای را خرد كرده و برایتزیین روی سوپتان بریزید.