0

سوپ قارچ و مرغ

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سوپ قارچ و مرغ

سوپ قارچ و مرغ

سوپ قارچ و مرغ

● مواد لازم:


▪ قارچ= ۳۰۰گرم


▪ بال و گردن مرغ حدود ۳۰۰ گرم


▪ پیاز سرخ شده نصف قاشق غذاخوری


▪ هویج۲عدد


▪ نخود فرنگی ۵۰ گرم


▪ فلفل دلمه ای خرد شده یک قاشق غذاخوری


▪ جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری


▪ آرد گندم سه قاشق غذاخوری


▪ کره ۵۰ گرم


▪ شیر یک لیوان بزرگ


▪ خامه۳ تا ۴ قاشق غذاخوری


▪ پودر سیر ۴/۱ قاشق چایخوری


▪ نمک و فلفل به میزان کافی


● طرز تهیه:


ابتدا قارچها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری شود . سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید. استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید.


توجه: این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخود فرنگی و فلفل سبز را نیز حذف نمائید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسیار کمی نیز حاضر می شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 15 آبان 1389  8:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها