سوپ عدس و کرفس
سوپ عدس و کرفس
|
● مواد لازم:
▪ عدس: ۲۲۵ گرم (یك فنجان)
▪ روغن آفتابگردان: ۱۵ میلیلیتر (۱ قاشقغذاخوری)
▪ پیاز متوسط: ۲ عدد كاملا خرد شده
▪ تره فرنگی: ۱ ساقه كاملا خرد شده
▪ هویج: ۲ عدد خرد شده
▪ ساقه كرفس: ۲ عدد خرد شده
▪ گوشت گوساله: ۱۱۵ گرم
▪ برگ بو: ۲ عدد
▪ آب: ۶ فنجان
▪ جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق چایخوری
▪ كالباس خشك: ۲۲۵ گرم
▪ نمك و فلفل سیاه: به میزان كافی
● طرز تهیه:
عدسها را با آب سرد كاملا بشویید. آب را درقابلمهای بریزید تا به جوش آید. در ظرفدیگری پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرمشود. تره فرنگی، هویج، كرفس، گوشت و برگ بورا اضافه كنید. عدسها را اضافه كرده و سپس همهمخلوط را در آب جوش بریزید و بگذارید آرامبپزد. كف روی سوپ را بگیرید و وقتی به قل قلافتاد، درب آن را نیمه باز كنید وبه مدت ۴۵ تا۵۰ دقیقه اجازه دهید بپزد. تكههای گوشت را ازسوپ بیرون بیاورید وبه قطعات كوچك ببرید وچربیهای آن را جدا كنید.
گوشت، جعفری، كالباس خرد شده، ادویه، نمك وفلفل را به سوپ اضافه كنید و سپس ۲ الی ۳دقیقه بچوشانید و بعد برگ بو را در آورید و سوپرا در ظرف مورد نظر سرد كنید و روی آن را باجعفری تازه تزیین كنید. |
|
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 15 آبان 1389 8:18 AM
تشکرات از این پست
m_zamani