0

خودمان هم نمي‌توانستيم اين قرعه را برداريم

alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1329

شمس:

سرمربي پيشين تيم ملي فوتسال گفت: گروه‌مان در جام جهاني آسان است و خودمان هم نمي‌توانستيم چنين تيم‌هايي را براي ايران مشخص کنيم.

حسين شمس در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص قرعه‌کشي جام جهاني فوتسال و هم‌گروهي ايران با اسپانيا، پاناما و مراکش عنوان کرد: اگر قرار بود خودمان هم تيم‌هاي هم‌گروه خود را مشخص کنيم، نمي‌توانستيم اينقدر راحت تيم‌ها را تعيين کنيم. بايد از بازيکناني که در سال 2008 توانستند با درخشش خود در جام جهاني ايران را به سيد 2 بفرستند تشکر کنيم.

وي با اشاره به گروه دشوار ايران در سال 2008 يادآور شد: در دوره گذشته جام جهاني در سيد 4 بوديم و همين عامل باعث شد با تيم‌هاي بسيار دشواري هم‌گروه شويم، اما در اين دوره با صعود به سيد 2 فقط يک تيم اروپايي با ما هم‌گروه شده و بايد از هم‌اکنون صعود به مرحله بعدي را قطعي بدانيم و تلاش خود را در ادامه راه بيشتر کنيم.

سرمربي پيشين تيم ملي فوتسال خاطرنشان کرد: تيم‌هايي که در جام جهاني حاضر مي‌شوند، با تمام توان مي‌آيند. پاناما و مراکش تيم‌هاي ناشناخته‌اي هستند که بايد با گرفتن فيلم و سي‌دي بازي‌هاي آنها، اين تيم‌ها را آناليز کرد. بايد گروه ويژه‌اي تشکيل داد تا مأمور آناليز اين دو تيم ناشناخته باشند. نبايد هيچ تيمي را دست‌کم گرفت.

وي در مورد تيم فوتسال اسپانيا خاطرنشان کرد: شايد اسپانيا راحت‌ترين بازي در اين گروه باشد، زيرا نفر به نفر اين تيم را مي‌شناسيم و با خصوصيات آنها آشنايي داريم. درست است که اسپانيا در رنک اول دنيا قرار دارد، اما با استراتژي خوب مي‌توانيم اين تيم را متوقف کنيم و حتي در برابر آن به برتري دست يابيم. مي‌توانيم با درس عبرتي که در سال 2008 گرفتيم و بازي سه بر صفر پيروز را سه بر سه مساوي کرديم، اين ديدار را کنترل کنيم.

شمس درباره برگزاري مسابقات ليگ خاطرنشان کرد: براي اولين‌بار روز گذشته، ديدار تيم‌هاي ميثاق و فرش‌آرا را تماشا کردم که بازي بسيار خوبي بود. ليگ خوب و گردن کلفتي داريم و اميدوارم بازيکنان خوبي بتوانند به تيم ملي کمک کنند. اگر تدارک لازم را ببينيم، پيش‌بيني مي‌شود که بتوانيم در بين چهار تيم برتر جهان قرار گيريم. در آستانه جام جهاني بايد حمايت‌هاي بيشتري صورت بگيرد تا بازيکنان انگيزه لازم داشته باشند، هيچ انتقادي از تيم ملي نبايد صورت بگيرد و بازيکنان با آرامش به جام جهاني بروند.

سرمربي پيشين تيم ملي درباره عدم حضور وحيد شمسايي در تيم ملي به فارس گفت: من از کادر فني تيم ملي خواهش مي‌کنم با سعه صدر بيشتري برخورد کنند. شمسايي مي‌تواند با حضور خود در جام جهاني افتخار بزرگي را براي ايران و آسيا کسب کند، حضور چهار دوره در جام جهاني افتخار بزرگي است. توصيه مي‌‌کنم اگر کدورتي وجود دارد، هم‌اکنون نبايد به آن دامن زد.

وي افزود: زماني که من هدايت تيم ملي را برعهده داشتم و شمسايي در اوج نبود، او را به تيم ملي دعوت نکردم، اما پس از اينکه آقاي گل جهان شد براي او جشن گرفتم. زماني که بحث منافع ملي پيش آمد همه چيز را فراموش کردم. زماني که منافع ملي مطرح مي‌شود نمي‌توان مسائل ديگر را دخيل کرد. اميدوارم اين موضوع با سعه صدر کادر فني برطرف شود. البته تصميم نهايي را سرمربي تيم مي‌گيرد و اين گفته تنها در حد يک پيشنهاد است.
شنبه 4 شهریور 1391  4:48 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:خودمان هم نمي‌توانستيم اين قرعه را برداريم

سلام:

کاربر گرامی : از حضور شما در تالار ورزش خرسندیم . فعالیت شمارا هم ارج نهاده و بسیار مشتاقیم که با درنظر گرفتن نکاتزیر فعالیت های خود را وفق دهید . متشکرم.

نکته :

1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .

2)  کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .

3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .

4) در صورت ادامه روند کپی پیست بدون رعایت قوانین انجمن ورزش ، تمامی پست های کپی پیستی شما پاک خواهد شد و به مسئول محترم انجمن ها هم گزارش می گردد. لطفا از تکرار کپی پیست کردن اجتناب کنید و به پست های تالیفی یا جواب دادن به پست های خود و دیگران روی بیاورید.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 6 آذر 1392  12:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها