0

سوپ‌ اسفناج‌

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سوپ‌ اسفناج‌

سوپ‌ اسفناج‌

سوپ‌ اسفناج‌

مواد لازم:



عصاره‌ مرغ‌ گالینابلانكا:۳ عدد


آب‌:یك‌ و نیم‌ لیتر


ورمیشل‌ سوپ‌:۱۰۰ گرم‌


اسفناج‌ شسته‌، پاك‌ شده‌ و خردشده‌:۳۵۰ گرم‌


زرده‌ تخم‌ مرغ‌ زده‌ شد:۲ عدد


فلفل‌:به‌ مقدار لازم‌




دستور تهیه:


ابتدا در یك‌ قابلمه‌ بزرگ‌ آب‌ را جوش‌ آورده‌ و عصاره‌های‌ مرغ‌ را در آن‌ حل‌ می‌كنیم‌، سپس‌ اسفناج‌ و ورمیشل‌ را افزوده‌ و به‌ مدت‌ ده‌ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا جوش‌ آید.آن‌گاه‌ زیر سوپ‌ را خاموش‌ كرده‌ و ظرف‌ را كنار می‌گذاریم‌ و ماهی‌تابه‌ تفلون‌ را كمی‌ چرب‌ كرده‌ و زرده‌ تخم‌ مرغ‌ را كف‌ آن‌ پخش‌ و حرارت‌ را ملایم‌ می‌كنیم‌ تا تخم‌ مرغ‌ ببندد.سپس‌ با قالب‌ دلخواه‌، آن‌ را قالب‌ زده‌ و سوپ‌ را در ظرف‌ كشیده‌ و سطح‌ آن‌ را با زرده‌های‌ تخم‌ مرغ‌ تزیین‌ كرده‌ و میل‌ می‌كنیم‌.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 15 آبان 1389  7:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها