0

اشکنه آلبالو

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

اشکنه آلبالو

اشکنه آلبالو

آلبالو  :  ۵۰۰ گرم


شکر  :   قدری


پیاز  :  ۳ عدد


روغن  :  ۱۵۰ گرم


شنبلیله  :  ۱ قاشق سوپخوری


تخم مرغ  :  ۴ عدد


آرد سفید  :  ۲ قاشق سوپخوری


زردچوبه  :  ۱ قاشق سوپخوری


فلفل  :   قدری


نمک  :   قدری




پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم در صورت مصرف زرد چوبه آن را اضافه می‌نمائیم‌، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می‌ریزیم می‌گذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی به آن نمک و فلفل می‌زنیم تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و کم کم در مایه اشکنه می‌ریزیم، مرتب به‌هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می‌شکنیم.


به مقدار نیم کیلو آلبالو را هسته می‌گیریم در اواخر طبخ داخل اشکنه می‌ریزیم و بعد از پخته شدن آلبالو آن را در ظرف می‌کشیم‌، ممکن است به این اشکنه کمی شکر بزنیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 15 آبان 1389  7:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها