آش گندم 2
آش گندم
|
اسفناج : ۲۰۰۰ گرم
نخود : ۱۲۰ گرم
لوبیا سفید : ۱۲۰ گرم
عدس : ۱۲۰ گرم
باقلا : ۱۲۰ گرم
پیاز : ۵ عدد
گندم : ۲۵۰ گرم
روغن : ۲۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
این آش مطبوع است و مواد آن با سایر آشها فرق دارد.
نکته حساس برای تهیه این آش آنست که حبوبات و گندم آن قبلاً خیس شده و کاملاً پخته شود تا لعاب بیاندازد چون این آش برنج ندارد پیاز را خرد مینمائیم و با روغن سرخ میکنیم در صورت تمایل کمی زرد چوبه به آن میزنیم و جبوبات و گندم را با پیاز داغ و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد و مرتب آن را بههم میزنیم تا آش لعاب بیندازد اسفناج را تمیز کرده درشت خرد میکنیم و داخل آش میریزیم وقتی تمام مواد آش پخته شد و جا افتاد آش را میکشیم و روی آن را کمی پیاز سرخ کرده و نعناع میدهیم اگر بخواهیم لعاب آش بیشتر شود ممکن است ۲ قاشق سوپخوری آرد را با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ کنیم و در اواخر طبخ در آش بریزیم و بههم بزنیم و بعد از چند جوش آش را بکشیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 15 آبان 1389 7:34 AM
تشکرات از این پست