0

آش کلم قمری

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

آش کلم قمری

آش کلم قمری

کلم قمری  :  ۱۵۰۰ گرم


برنج  :  ۲۰۰ گرم


پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری


گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم


لپه  :  ۷۵ گرم


زردچوبه  :  ۱ قاشق مربا خوری


روغن  :  ۱۵۰ گرم


فلفل  :   قدری


نمک  :   قدری




در صورتی‌که گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط می‌کنیم و کوفته ریزه درست می‌کنیم و در کمی روغن سرخ می‌نمائیم در صورتی‌که گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت می‌دهیم و مقداری آب می‌ریزیم لپه را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم گوشت و لپه بپزد (بدیهی است در صورتی‌که کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاه‌تر خواهد بود)، بعد کلم را پوست می‌کنیم و خرد می‌کنیم داخل گوشت می‌ریزیم برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می‌نمائیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و گاهی نیز آش را به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بیافتد‌. موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن می‌دهیم‌.


در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 15 آبان 1389  7:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها