آش عروس
آش عروس
|
● مواد لازم:
▪ آرد برنج:یك دوم پیمانه
▪ اسفناج یا برگ چغندر یا سبزی آش:نیم كیلو
▪ گوشت چرخ كرده:نیم كیلو
▪ پیاز:۲ عدد
▪ روغن:۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ:۳ عدد
▪ آبلیمو یا آب غوره یا آب نارنج:مقداری
▪ لپه:یك پیمانه
● طرز تهیه
پیاز را به صورت خلالهای باریك درآورده و در روغن سرخ میكنیم، سپس لپه را به همراه ۲ پیمانه آب اضافه كرده و میگذاریم تا بجوشد.پس از ۱۰ دقیقه گوشتها را به صورت كوفته ریز (بدون سرخ كردن)در آن میریزیم، سبزی خرد شده و آرد برنج را كه در كمی آب حل نمودهایم، به مایه آش اضافه میكنیم، حرارت را ملایم میكنیم تا آش بپزد و كاملا جا بیفتد.در آخر تخم مرغها را با چنگال هم زده و به آش اضافه میكنیم، با افزودن چاشنی، آش را از روی حرارت بر میداریم و در ظرف مورد نظر ریخته، به دلخواه تزیین میكنیم. |
|
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 15 آبان 1389 7:31 AM
تشکرات از این پست