0

آش‌ رشته‌ 2

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

آش‌ رشته‌ 2

آش‌ رشته‌
آش‌ رشته‌● مواد لازم‌:
▪ سبزی‌ آش‌ (شامل‌ تره‌، جعفری‌، اسفناج‌ و كمی‌ گشنیز):۲ كیلوگرم‌
▪ رشته‌ آش‌ (یك‌ بسته‌):۷۵۰ گرم‌
▪ نخود، لوبیا چیتی‌ و عدس‌(جمعا):۵۰۰ گرم‌
▪ پیاز در اندازه‌ درشت‌:۲ عدد
▪ آب‌ گوشت‌ یا مرغ‌:۸ پیمانه‌
▪ آرد:۳ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌:به‌ میزان‌ لازم‌
▪ روغن‌:مقداری‌
▪ سیر:۴ حبه‌
● طرز تهیه‌:
حبوبات‌ را جداگانه‌ به‌ مدت‌ ۸ ساعت‌ با آب‌ و نمك‌ خیس‌ می‌كنیم‌ آب‌ روی‌ حبوبات‌ را خالی‌ كرده‌، بعد نخود و لوبیا را در ظرف‌ مناسب‌ ریخته‌ و مقداری‌ آب‌ روی‌ آن‌ می‌ریزیم‌ تا نیم‌پز شود، سپس‌ عدس‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌، پیاز و سیر را به‌ صورت‌ خلال‌های‌ باریك‌ درآورده‌ و در روغن‌ سرخ‌ می‌كنیم‌ تا طلایی‌ شود، پیاز سرخ‌ شده‌ را به‌ همراه‌ نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌ به‌ مواد لازم‌ اضافه‌ می‌كنیم‌.سبزی‌ آش‌ را كه‌ قبلا تمیز پاك‌ كرده‌، شسته‌ ، خشك‌ كرده‌ و خرد نموده‌ایم‌، با آب‌ گوشت‌ به‌ حبوباتی‌ كه‌ تقریبا پخته‌ شده‌ است‌ اضافه‌ می‌كنیم‌(باید توجه‌ داشته‌ باشیم‌ كه‌ ظرف‌ آش‌ به‌ اندازه‌ كافی‌ جادار و بزرگ‌ باشد)، بعد از ۱۵ دقیقه‌ رشته‌ آش‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌، سپس‌ ۳ قاشق‌ سوپخوری‌ آرد را در كمی‌ آب‌ سرد حل‌ كرده‌، به‌ مواد بالا اضافه‌ كرده‌ و مرتب‌ به‌ هم‌ می‌زنیم‌ و می‌گذاریم‌ آهسته‌ بجوشد تا آش‌ جا بیفتد و در آخر با كشك‌، نعناع‌ داغ‌، پیاز داغ‌، سیر، لوبیا، عدس‌ زعفران‌ و كمی‌ كوشت‌ چرخ‌ كرده‌ كه‌ به‌ حالت‌ كوفته‌ ریز در آورده‌ایم‌، روی‌ آن‌ را تزیین‌ می‌كنیم‌.
 
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 15 آبان 1389  7:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها