0

آش آبلیمو

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

آش آبلیمو

آش آبلیمو

برنج  :  ۳۷۵ گرم


سبزی آش  :  ۱ کیلو


فلفل  :   قدری


زردچوبه  :   قدری


نمک  :   قدری


آب لیموترش  :  ۵ فنجان


لپه  :  ۷۵ گرم


پیاز  :  ۲۷۵ گرم


نعناع  :  ۳ قاشق سوپخوری


گلپر  :   قدری




سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب لیمو، در آش بریزید.


سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید.


اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بجای آب لیمو هر یک از مواد مذکور را در آش می‌ریزیم تا آش مطلوب به‌دست آید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 15 آبان 1389  7:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها