آبگوشت نعناع جعفری
آبگوشت نعناع جعفری
|
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم
نعناع : ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲۰۰ گرم
شنبلیله : ۱۰۰ گرم
لپه : ۱۵۰ گرم
گوجه سبز : ۵ عدد
روغن : ۴ قاشق سوپخوری
پیاز : ۱ عدد
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
رب گوجه فرنگی : قدری
گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوئیم و با لپه و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم، تا کمی گوشت بپزد بعد هستههای گوجه سبزها را بیرون میآوریم و داخل آن میکنیم سپس سبزی (که شامل یک کیلو نعناع و جعفری است) را تمیز و خرد میکنیم و با روغن کمی سرخ مینمائیم و داخل گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه میکنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 15 آبان 1389 7:15 AM
تشکرات از این پست