يک متخصص اطفال، حضور كمرنگ و نامنظم پزشكان در كانون خانواده را از چالشهاي پيش روي جامعه پزشکي برشمرد و گفت: نه تنها براي پزشكان، بلكه براي پرستاران نيز روزهاي تعطيل وجود ندارد و در مواقع بحران و يا مناسبتهاي خاص نيز ترافيك كاري افزايش مييابد كه اين امر حضور پزشكان و پرستاران را در كانون خانواده كمرنگ ميكند.
بهرام اجلي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه زنجان، با بيان اينکه تماس با بيماران مختلف و دريافت بيماريهاي آنها از جمله ديگر مشكلات روزمره پزشكان است، افزود: در بسياري از مواقع نه تنها ما پزشكان بلكه تكتك اعضاء خانواده ما نيز در معرض بيماريهاي مختلفي قرار ميگيرند كه از طريق ما به آنها منتقل ميشود.
وي، حرفه پزشكي را شغل بسيار مشكلي دانست و تصريح كرد: افرادي كه به اين عرصه وارد ميشوند بايد بدانند كه اجر معنوي اين حرفه بيشتر از اجر مادي آن است و براي كسب ماديات بيشتر، راهها و شغلهاي مناسبتري نيز وجود دارد.
اين پزشك، پاسخگويي به بيشتر مراجعه کنندگان را به علت ارتباط با سلامت و حيات افراد، يكي از اولويتهاي كاري خود عنوان كرد و گفت: اين در حالي است كه در بسياري از مواقع و در مراجعه شخصي به ادارات و سازمانها با عکس اين قضيه مواجهه ميشويم.
اين متخصص اطفال با اشاره به حساسيت نوع تشخيص پزشكان اطفال در ميان ساير پزشكان، ابراز کرد: كودكان و شيرخواران به واسطه عدم تكلم، قادر به بيان علائم درد نيستند كه اين امر تشخيص بيماري را حساستر ميكند.
وي خاطرنشان کرد: تأمين سلامت بيمار بعد از مراجعه به پزشك از جمله دغدغههاي ذهني پزشكان است كه روزها بعد از مراجعه و تجويز دارو، ذهن را درگير ميكند.