وی همچنین عنوان کرد؛ من احترام خاصي برای کریمی قائلم و فوتبالش را قبول دارم اما شرايط فرق کرده و امروزه ما نميتوانيم با اسمها تيم را ببنديم و نتيجه بگيريم.
دايي در نشست خبري باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که مجتبي شيري بعد از مدتها فقط در دربي پايتخت بازي کرد و پس از آن نيمکتنشين شد و آيا اين تصميم او درست بوده يا نه گفت: «مسائل فني پرسپوليس فقط به من مربي مربوط ميشود و هر تصميمي که گرفتم و برد و باخت آن نيز به عهده من است. تصميم گرفتم مجتبي شيري بازي کند و اين کار انجام شد و شيري از بازيکنان خوب ما است.»
دايي در پاسخ به اين سؤال که پرونده شکايت وي از فدراسيون فوتبال براي دريافت حق و حقوق مربيگري به کجا انجاميد و آيا او به فيفا شکايت کرده است يا نه؛ اظهار کرد در اين مورد فقط يک توضيح کوتاه ميدهم. روند اين پرونده از طريق مراجع قانوني طي ميشود و من حقوق خودم را از طريق قانوني پيگيري ميکنم و اجازه نميدهم حقم پايمال شود.
وي درباره اردوي ترکيه در دي ماه گفت: «تورنمنت ترکيه با حضور اينتراخت فرانکفورت، کلن آلمان، آنتاليا يا ترابوزان ترکيه و پرسپوليس در ژانويه 2011 انجام ميشود.»
دایی همچنین از خداحافظی قریب الوقوع کریم باقری خبر داد وعنوان کرد؛ به غير از تورنمنت ترکيه در نظر داريم با يک تيم بسيار بزرگ بازي کرده و خداحافظي باشکوهي را براي کريم باقري ترتيب دهيم. باقري زحمات زيادي براي فوتبال ايران کشيده بنابراين قصد داريم مسابقهاي ترتيب دهيم و باقري در يک شرايط خوب از فوتبال خداحافظي کند.
وی درباره وضعیت شیث عنوان کرد، از روزي که آمدم در مسائل فني حبيب کاشاني دخالتي نداشت و خوشبختانه همواره در کنار من بوده و در مورد پرونده شيث رضايي نيز اختيار تام را به من داد. از روزي که به پرسپوليس آمدم هدفم آرامش دادن به اين تيم بود و تصميم گرفتم با دور کردن حاشيهها و آنچه که به صلاح تيم است، قدم بردارم. براي من همه بازيکنان يکسان هستند. همه بايد به روند ايدهآل پرسپوليس کمک کنند و هر کس خدشهاي به اين روند وارد کند از سيستم ما خارج خواهد شد.
سرمربی پرسپولیس در مورد اينکه آيا علي کريمي سال بعد به پرسپوليس برميگردد اظهار کرد: «نام پرسپوليس بزرگتر از نام دايي يا امثال من است. خيليها به اين تيم ميآيند و ميروند. بدون شک خودم روزي اين پرسپوليس را تحويل خواهم داد و آن چيز که مهم است نام پرسپوليس است. يکي از عواملي که ميتواند اين تيم را موفق کند اين است که نفرات آماده و جوان که بخواهند با جان و دل براي پرسپوليس تلاش کنند بايد در اين تيم بازي کنند.»
وی گفت: «براي من اسمها بازي نميکنند. با کريمي يا هر کسي ديگري که باشد اگر بتوانم خدمتي کنم از وي استفاده ميکنم. متاسفانه در فوتبال ايران خيليها به دنبال اسامي هستند.»
دایی تاکید کرد که کريمي بازيکني است که من احترام خاصي به وي قائلم و فوتبالش را قبول دارم اما شرايط فرق کرده و امروزه ما نميتوانيم با اسمها تيم را ببنديم و نتيجه بگيريم. من اگر براي سال آينده در پرسپوليس باشم بهترينها را جذب خواهم کرد که بتوانند هواداران را راضي کنند.
سرمربی سابق تیم ملی با بیان اینکه بزرگترين اشتباه ورزشيام همکاري با فدراسيون کنوني بود گفت: «ديگر چنين اشتباهي را تکرار نميکنم.»
وی درباره حدف تیم ملی نوجوانان و جوانان در آسيا عنوان کرد؛ سال قبل مدام با دبدبه و کبکبه سوال ميکردند که تيم قهرمان شده بود اما اکنون چه کسي قهرمان است؟ مربي و سرمربي زحمت خود را کشيدهاند. فدراسيون فوتبال هم تا آنجا که توانسته تلاش کرده است. بيش از 10 اردو براي تيم نوجوانان برپا کرده و برنامه گذاشته است اما کسي را سرمربي تيم نوجوانان کرديم که زماني مشاور فوتبالي رئيس سازمان بود و به دليل مشاورههاي اشتباه او چند بار با رئيس سازمان بحثم شد.
دایی درباره اظهارات اکبر محمدی در برنامه 90 گفت: «بيداريان را با آن همه سابقه کنار ميگذاريم و فرد ديگري را ميآوريم که در برنامه نود ميگويد همکار من در سايپا بوده است. بله اکبر محمدي آناليزور تيم من در سايپا بود اما به دليل نتايج ضعيف ايشان را کنار گذاشتيم. زماني که سرمربي تيم ملي بودم ايشان مشاور کيومرث هاشمي بود و ميخواست در کار فوتبالي من دخالت کند.»
وی با انتقاد شدید از مسئولان فوتبال عنوان کرد که چرا يک بار به جاي تائيد سرمربي سيستمي که کارش را درست انجام نميدهد عوض نميشود؟ من به غلط يا درست به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شدم اما چرا کسي که من را به عنوان سرمربي انتخاب کرد کنار گذاشته نميشود؟
وی افزود، ديواري کوتاهتر از مربيان پيدا نميشود و مثل آب خوردن اخراج ميشوند. در ژاپن مسئولي که اشتباه ميکرد در گذشته هاراگيري ميکرد و خودش را از بين ميبرد اما در اينجا فقط ميخندند و حق اين و آن را ضايع ميکنند.
|