0

چيکن آلاکينگ

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

چيکن آلاکينگ

موادلازم :

 سينه مرغ بدون استخوان  4 تکه 
کره پاستوريزه 100 گرم 
قارچ ورقه شده  250 گرم 
خامه پاستوريزه  250 ميلي ليتر 
زرده تخم مرغ 4 عدد 
فلفل دلمه اي قرمز  1 عدد 
فلفل دلمه اي سبز 1 عدد 

طرز تهيه:
1. مرغ ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتي متر خرد مي کنيم. فلفل دلمه اي ها را نيز خرد مي کنيم. 

2- کره را در ماهي تابه گرم کرده ، سپس قارچ و فلفل دلمه اي ها را به آن مي افزاييم و تفت مي دهيم تا نرم شود و کنار مي گذاريم. 

3- دوباره مقداري کره به ماهي تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت مي دهيم تا طلايي رنگ شوند ( براي اين که کره نسوزد يک قاشق غذاخوري روغن مايع به آن اضافه مي کنيم ). سپس خامه را به آن افزوده و مي گذاريم تا به جوش آيد. 

4- فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روي شعله برمي داريم و زرده ها را در حال هم زدن به آن مي افزائيم. دوباره روي حرارت گذاشته، بدون اين که بجوشد مرتب هم مي زنيم و سپس سرو مي کنيم. 

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها