0

پاكورا

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاكورا

 

مواد لازم


آرد نخود 3 پيمانه 
پکينگ پودر 1 قاشق مربا خوري 
زرد چوبه 1 قاشق مربا خوري 
پياز يا پيازچه خرد شده - ساطوري 1 پيمانه 
فلفل سبز ساطوري 1 پيمانه 
پودر فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوري 
فلفل سياه 1 قاشق مربا خوري 
روغن و نمک به ميزان لازم 
آب 1 پيمانه

طرز تهیه


آرد نخود را با زردچوبه و فلفل قرمز و سياه و پكينگ پودر مخلوط كرده و حدود 1 پيمانه آب را كم كم به آن اضافه مي كنيم تا خمير شلي بدست آيد بطوري كه از قاشق بريزد ولي به سختي . نمك و فلفل سبز و پياز خرد شده را به خمير اضافه مي كنيم و به مدت 30 دقيقه به آن استراحت مي دهيم . سپس روغن را در ظرف ريخته و بعد با قاشق از خمير در روغن مي اندازيم و صبر مي كنيم تا سرخ شود.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها