مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: بارور شدن فرهنگ حجاب و عفاف و تفکر سازنده در این زمینه میتواند جامعه بشری را به مرز تهذیب و سلامت اخلاقی سوق دهد.
حجتالاسلام مهدی ستوده عصر امروز در نشست متولیان حوزه فرهنگی در پیشگیری از آسیبهای حوزه حجاب و عفاف در اردبیل اظهار داشت: ما با انجام کارهای ظاهری و شکلی به صورت اساسی نمیتوانیم با معضل و مشکل بدحجابی و بیحجابی مقابله کنیم بلکه آن چه در این مسیر ارزشمند به نظر میرسد تشویق و ترغیب خانوادهها به سمت رعایت حجاب و آگاهسازی افراد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان است.
وی ریشه و زمینه بسیاری از ناهنجاریها و عدول از الگوها و معیارهای جامعه را نشناختن اصول و مبانی اصلی در حوزه ارزشی و اعتقادی توصیف کرد و افزود: در قالب طرح گل یاس که در استان اردبیل اجرا میشود یک دستورالعمل جامع تهیه و ارسال میشود تا با لحاظ کردن آن و در مرحله اول جلب مساعدت والدین و خانوادهها سعی داریم آثار مخرب بدحجابی و بیحجابی را به کمترین میزان برسانیم.
ستوده آموزش و پرورش را به عنوان کانون حضور دانشآموزان و ضرورت رعایت شئونات اجتماعی در بین دانشآموزان و معلمان را یادآور شد و خاطر نشان کرد: هر چند شایستهترین تصویری از حجاب و عفاف را میتوان در مجموعه پرتلاش آموزش و پرورش مشاهده کرد اما مراقبتها همچنان نیاز است تا ضعفها و نقصهای احتمالی نیز برطرف شود.
به گزارش فارس، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف و پیشبینی تهیه البسه مناسب و در شأن دانشآموزان را ضروری خواند و تصریح کرد: رعایت ظاهری حفظ حجاب و عفاف در مدارس و مجموعه آموزش و پرورش کمک به تداوم این موضوع است و ما در سه محور توضیح مربیان، اولیا و دانشآموزان را به یقین شاهد و ناظر هستیم.
در ادامه این جلسه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل حضرت زهرا (س) را بهترین الگو برای بانوان و دختران نسل امروز توصیف کرد و ادامه داد: آن چه در این زمینه مهم و ارزشمند به نظر میرسد آگاهیبخشی و توجه دادن به دانشآموزان به اصل رکین حفظ حجاب و عفاف با تکیه بر الگوی بینظیر حضرت زهرا (س) است که در این باب فعالیتهایی نیز در مدارس شروع شده است.
خدیجه جعفری بیان کرد: اگر این موضوع از دوران دانشآموزی مورد توجه قرار گیرد شاهد گسترش، ترویج و تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه میباشیم.