0

دايي: به جاي المپيك لندن به بازي‌هاي آسيايي فكر مي‌كنيم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: المپيک لندن 10 پله بالاتر از مسابقات گوانگجوست ولي ما فقط به موفقيت در بازي‌هاي آسيايي فکر مي‌کنيم.

علي دايي پس از برتري 2 بر صفر برابر استيل آذين در جمع خبرنگاران گفت: نيمه اول فکر مي‌کردم يک تيم ديگر در زمين حضور دارد. زيرا اصلا در حد و اندازه پرسپوليس نبوديم، اما در نيمه دوم به معناي واقعي تيم شديم و توانستيم خوب کار کنيم و گل زديم. خوش شانس بوديم که در نيمه اول گلي دريافت نکرديم.
وي ادامه داد: فوتبال اصلي پرسپوليس را در نيمه دوم شاهد بوديد. آنچه که هواداران از اين تيم مي‌خواهند. ما 2 گل زديم و به مهاجمان نامدار حريف نيز اجازه کار کردند نداديم. پرسپوليس بايد در تمام 90 دقيقه اين گونه بازي کند. ايرادهايي داريم که بايد برطرف شود تمام بازيکنان استيل آذين را به اين بازي رسانده بودند.
دايي در مورد گل نخوردن بازي در 2 بازي اخير عنوان کرد: دفاعي تيم ما مشکل داشت و بد گل مي‌خورديم اما اکنون بازيکنان به خود باوري رسيدند و همه ديديد که خوب بازي کردند. ما امروز نمره قابل قبولي گرفتيم. استيل آذين تيم بزرگي است و با 90 درصد ترکيب اصلي‌اش مقابل ما بازي کرد. کسي فکر نمي‌کرد کريمي و مهدوي کيا به اين بازي برسند. امروز شاهد بهترين ترکيب استيل آذين بوديم، مي‌دانستيم اين تيم در نيمه دوم کم مي‌آورد به همين دليل فشار را زياد کرديم. خوشحالم که برديم و همچنان در بالاي جدول قرار داريم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که قبول داريد تيمتان مشکلاتي دارد گفت: ما هنوز تيم صد در صد نيستيم. هيچ تيمي در زمين صدر در صد نيست، ما هم کامل نيستيم و بايد نقاط ضعف خود را برطرف کنيم.
دايي در مورد تعطيلي مسابقات سپاهان و اينکه ساير تيم‌ها بايد بازي کنند، گفت: فوتبال ما هرگز با اين اتفاق به جايي نمي‌رسد. من راضي نيستم. يا همه تيم‌ها بازي نکنند و ليگ را تعطيل کنند يا همه بازي کنند. متاسفانه براي يک مدال آسيايي ليگ را تعطيل مي‌کنيم.
وي ادامه داد: در بازي‌هاي غرب آسيا همه تيم‌ها با تيم دوم خود آمده بودند اما ما تيم اصلي خود را برده بوديم و ليگ را هم تعطيل کرديم. فقط به دنبال يک مدال آسيايي بودن اشتباه است متاسفانه فقط نوک دماغ خود را مي‌بينيم. در حالي که المپيک 10 پله بالاتر از آسيا است. بنابراين بايد به فکر المپيک لندن بود اما فقط به دنبال آسيا هستيم. اين برنامه ريزي به ما ضربه مي‌زند.
دايي تاکيد کرد: تيم‌هاي ملي نوجوانان و جوانان ما حذف شدند و با مشکل برخوردند. با اين شرايط و اين سياست‌هاي غلط راه به جايي نمي‌بريم زيرا انتخاب‌هاي که انجام داديم اشتباه بوده است. بهتر است تصميم‌ها کلان باشد و سياست‌هاي بهتري اتخاذ کنيم. شايد اگر با تمامي نفرات به گوانگجو نرويم نتايج خوبي نگيريم اما براي آينده برنامه ريزي بهتر مي‌توانيم داشته باشيم.
وي در مورد تيم ملي بزرگسالان گفت: در اين مورد حرفي نمي‌زنم و براي قطبي و تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌کنم.
سرمربي پرسپوليس در مورد وضعيت شيث رضايي گفت: به برد و باخت تيم کاري ندارم. ما تصميم گرفته‌ايم رضايي نباشد و اين به صلاح و منافع تيم است. اجازه بدهيد مشکل خانوادگي را خودم حل کنم، بگذاريد پرسپوليس را به آرامش برسانم. رضايي مورد اطمينان من است و کاري از من بخواهد برايش انجام مي‌دهم، اما من منافع جمعي را به منافع شخصي ترجيح مي‌دهم.
وي در مورد سفر تيم به ترکيه گفت: صحبت‌هاي با 2 تيم ترکيه‌اي و يک تيم آلماني يعني کلن انجام داديم و قرار است پيش از حضور در ليگ قهرمانان آسيا با اين تيم‌ها در يک تورنمنت دوستانه شرکت کنيم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 9 آبان 1389  7:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها