0

پیشنهاد شما برای بهتر شدن تالار گفتگوی آزاد چیست؟ (تاپیک ویژه)

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:پیشنهاد شما برای بهتر شدن تالار گفتگوی آزاد چیست؟ (تاپیک ویژه)

نقل قول architect0811

سلام

ببخشید وقت نکردم نظر سایر دوستان رو بخونم امیدوارم تکراری نباشه

یکی از کارهای جذابی که به نظر من میتونید انجام بدید در نظر گرفتن مسابقه برای برخی از تاپیک ها مثل احادیثی از حضرت علی

اینطوری خیلی عالی میشه و به این بهونه مجبور میشیم احادیث رو حفظ کنیم ( یه اجر اخروی هم داره )

در ضمن بصورت چهار گزینه ای باشه و تایمش 1 دقیقه یا کمتر باشه و تعداد سوالاتم تا حدی زیاد باشه که امکان تقلب وجود نداشته باشه

سلام و تشکر.

اجرای مسابقه کار وقت گیر و زمان بری است. اما در فرصت مناسب اجرا خواهیم کرد. دو مورد قبلا اجرا شده و انشاالله در ایام خاص این مورد مد نظر قرار خواهد گرفت.

اجرای مسابقات مذهبی نیاز به کارشناس مذهبی هم دارد که بنده پیش دبستانی مذهبی هم نیستم. مواردی که در توان بنده باشد، چشم.

موفق باشید.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  4:12 PM
تشکرات از این پست
architect0811 PROMPET
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول mehdi0014

با سلام خدمت دوستان عزیز

پیشنهاد بسیار خوبی را داده اند:

صد در صد انگیزه کاربران را برای مشارکت بیشتر و فعالتر بالاتر خواهد برد.

از نیکبخت عزیز می خواهم  با مسئولین صحبت کرده و به ده نفر اول این جدول در پایان سال هدایای ویژه ای را در نظر بگیرند.

حالا می توان به سه نفر اول هدایای ویژه و به هفت نفر بعدی حسنه اهدا کرد: البته این نظر شخصی بنده بود.

اگر کمکی هم مورد نیازتان بود برای گفتگو با مسئولین من هستم با تمام قوا cheeky، تا هدایای بهتری بگیریم ازشون.

این کار باعث خواهد شد تا کاربران هم تلاش خود را در تالار اضافه کنند و هم پستهای کیفی  در انجمن رواج پیدا خواهد کرد.

موفق باشید.

سلام و تشکر از لطف و حمایت شما. به موقع قشون کشی (به قول مسئول محترم روابط عمومی) خواهیم کرد.

اگر فرصتی شد یا دوستان همکاری نمودند و امتیازات ویژه دسته بندی شد و برترین ها مشخص شدند، در لیست معرفی شدگان جهت دریافت مهر برتریت، اسم یکی دو کاربر را هم از لیست پر امتیازها انتخاب و معرفی خواهیم کرد تا در صورت موافقت مسئولین از جوایز برترین ها بهرمندشوند.

موفق و سربلند باشید.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  4:16 PM
تشکرات از این پست
Nassersulduz architect0811 mehdi0014
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول nargese_montazer

نقل قول nikbakht88

نقل قول nargese_montazer

سلام

در این زمینه می توانم کمکتان کنم

پیشنهادم اینه که جداول امتیازات را شماره گذاری کنید از 1 تا ... ، تا راحت بتوانیم در جدول اصلی امتیازات را وارد کنیم

بعد از جمع امتیازات می توان آن موقع نوشت جمع امتیازات مثلا تا جدول13

اگر جدولی یا پیشنهادی برای اینکار دارید می توانید به ایمیل من بفرستید، ایمیلم هم در صندوق انتقادات تالار عفاف و حجاب هست.

یا اینکه خودم طراحی کنم، البته خودتان طراحی کنید بهتره چون هیچگونه سلیقه ای در این مورد ندارم.

سلام و تشکر.

تاپیک دسته بندی یا رتبه بندی کاربران، تاپیکی تک پستی است و به مرور آپدیت می شود، مثلا هفته ای یکبار. در نسخه جدید سایت امکان ویرایش عنوان تاپیک مقدور شده است اما سیر ارتقا کاربران می تواند در ایجاد انگیزه جهت رقابت موثر باشد. پس با این وجود ایجاد تاپیک رتبه بندی که آخرین رتبه ها را در یک پست مجزا قرار دهید، ایده جالبی خواهد بود.

اگر تاپیک را بنده ایجاد کنم، امکان ویرایش برای شما مقدور نخواهد شد اما اگر شما ایجاد نمایید، ویرایش و تغییر آن برای بنده مقدور می باشد.

مسئولیت حساسی است، لطفا اگر احساس می کنید انجام آن از عهده شما خارج است و فرصت انجام آنرا ندارید در همین ابتدای کار بفرمائید. 

موفق باشید.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  4:30 PM
تشکرات از این پست
Nassersulduz architect0811 mehdi0014
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

لطفا قبل از هر چیزی تکلیف ما کاربرا رو با تالار گفتگوی آزاد مشخص کنید

اینکه بیان کنید محور این تالار با آنچه که مسئولین امروز بیان کردن قراره بر چه مبنایی باشه

مشخص کنید که فقط باید هدف ایجاد بحث و گفتگو باشه یا نه گذاشتن برخی تاپیک های کپی پست (البته پستی که دارای مطالب کاربردی و مهم باشه ) ایرادی نداره

ممنون از لطفتون

پنج شنبه 26 مرداد 1391  11:04 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
PROMPET
PROMPET
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول architect0811

سلام

اینکه بیان کنید محور این تالار با آنچه که مسئولین امروز بیان کردن قراره بر چه مبنایی باشه

مشخص کنید که فقط باید هدف ایجاد بحث و گفتگو باشه یا نه گذاشتن برخی تاپیک های کپی پست (البته پستی که دارای مطالب کاربردی و مهم باشه ) ایرادی نداره

ممنون از لطفتون

با توجه به سابقه گذاشتن مطالبی  در بعضی تالارها که نیاز به بحث داشتنم مشارکت هیچ تالاری به اندازه گفتگو آزاد نبود.

نمی دونم چرا ولی گفتگو در تالار گفتگوی آزاد بیشتر مورد استقبال قرار می گیرد.

مطالب کپی و پیستی همان طور که مورد نظر شما هم هست اگر جالب بودند در این تالار قابل تحمل می شوند. چون دوستان نظرتشان را در باره آن مطلب بیان می کنند.

شنبه 28 مرداد 1391  5:50 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721
شنبه 28 مرداد 1391  7:01 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

اگه دسته بندی صورت بگیره در نظم تالار خیلی موثر هستش

اما جواب پست قبلیم رو کسی نداد

این تالار قراره از این به بعد بر چه محوری گردش داشته باشه

شنبه 28 مرداد 1391  7:09 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

ممنون از لطفتون

سلام

سوال جواب واضح

مسلما اصل با ارائه مباحث و مشارکت در مباحث است. و بهتر است هیچ مطلبی غی ر از این دو مورد نباشد مگر اینکه بحث برانگیز و مفید و استثنا باشد.

موفق باشید.

شنبه 28 مرداد 1391  11:35 PM
تشکرات از این پست
architect0811
yasser
yasser
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 741
یک شنبه 29 مرداد 1391  12:58 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

در ادامه پیشنهادات یه چیز نکته ی دیگری الان به ذهنم رسید که با توجه به اینکه هنوز نظرات دوستان را مطالعه نکردم نمیدونم به اون اشاره کردم یا نه :

اگر قرار بر ایجاد زیر تالارها شد،پیشنهاد میکنم برای مباحث مربوط به راسخون نیز یک زیر تالر بگذارید. در یکماه اخیر خیلی از مباحث که اتفاقاً ویژه هم شدند مرتبط با راسخون بوده و ایجاد زیرتالار بحث در مورد راسخون به هر چه زیباتر شدن و مرتب شدن تالار کمک میکند.

ممنون

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 30 مرداد 1391  2:01 AM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon nikbakht88
abbas1476
abbas1476
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 167

سلام و با تشکر ویژه از آقای نیکبخت و سایر دوستان

به نظر من این تالار به نسبت بقیه تالارها هم سازماندهی خوبی داره و هم خیل مشارکت ها بیشتره .

البته پیشنهادهایی که میخوام بدم اکثرا گوشزد شدن و یا اجرایی شدن . در مورد اینکه مشارکت های خوبی داره خواستم بگم که باید این مشارکت ها رو هدفمند کرد. دوستان یه پست هایی رو قرار بدن که بشه لااقل چند صفحه در موردش بحث کرد نه اینکه یه موضوع خبری یا امثال اینها قرار بدیم که در این مورد باز هم یه تذکری لطفا بدید . در مورد مسایل روز هم بیشتر استفاده کنید. دوستان مطالب خوبی دارن ولی ممکنه مناسب این تالار نباشه ولی بخاطر اینکه تو دید باشه اینجا قرارش میدن . که البته بخاطر محبوبیت تالار هستش.

(( خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ... ور نه این دنیا که دیدیم خندیدن نداشت ))

دوشنبه 30 مرداد 1391  1:11 PM
تشکرات از این پست
bivafa architect0811 nikbakht88
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باتشکرازمدیرمحترم وپرتلاش تالارگفتگوی آزاد

وباقبولی طاعات وعبادات شماهمکارگرامی

والااین چندوقته جزء تلاش گران بودیدوفکرنمی کنم جزء آن پنج تامدیربرترنباشید آنقدرکاربران ومدیران تالارهابه شمالطف دارند وتلاش زیادی دررابطه باهرچه بهترارائه دادن تالارتون انجام می دهید اجرتان باخداوراسخون.

بنظرمن اگرتدبیری بیندیشید یک مسابقه درموردمطالب وگفتگوی آزاددراین تالار براه بیاندازید مشتاقان بیشتری خواهیدیافت حال ان مسابقه چگونه باشد آن درایت خودشمارامی رساند.باتشکرمجدد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 31 مرداد 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

به نظر می رسه یه مقدار تاپیک های ویژه زیاد هستند و این مورد کاربری رو که می خواد بیاد در بحث ها شرکت کنه یه مقدار سردرگم کنه.تا جایی که ممکنه بعضی موارد رو نبینه.برای ما که این مورد پیش اومد.

شما رو نمی دونم

چهارشنبه 1 شهریور 1391  6:30 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811 bivafa
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول abbas1476

سلام و با تشکر ویژه از آقای نیکبخت و سایر دوستان

به نظر من این تالار به نسبت بقیه تالارها هم سازماندهی خوبی داره و هم خیل مشارکت ها بیشتره .

البته پیشنهادهایی که میخوام بدم اکثرا گوشزد شدن و یا اجرایی شدن . در مورد اینکه مشارکت های خوبی داره خواستم بگم که باید این مشارکت ها رو هدفمند کرد. دوستان یه پست هایی رو قرار بدن که بشه لااقل چند صفحه در موردش بحث کرد نه اینکه یه موضوع خبری یا امثال اینها قرار بدیم که در این مورد باز هم یه تذکری لطفا بدید . در مورد مسایل روز هم بیشتر استفاده کنید. دوستان مطالب خوبی دارن ولی ممکنه مناسب این تالار نباشه ولی بخاطر اینکه تو دید باشه اینجا قرارش میدن . که البته بخاطر محبوبیت تالار هستش.

سلام و تشکر.

لطفا با مثال توضیح بفرمائید.

با تشکر

چهارشنبه 1 شهریور 1391  6:45 PM
تشکرات از این پست
architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

سلام وتشکر

نظر لطف شماست.

چشم در رابطه با مستبقه هم انشاالله برنامه ایی خواهیم چید. البته با اجازه بزرگترهای سایت.

موفق باشید.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  6:46 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon
دسترسی سریع به انجمن ها