سلام
خدا قوت مدیر گرامی
بنده که دیروز یکسری پیشنهاداتی را در این خصوص علل الحساب خدمت شما ارائه نمودم، برای اینکه سایر کاربران عزیز عم آنها را مشاهده نمایند با اجازه مجدداً اینجا کپی میکنم :
جناب نیکبخت با مدیریت خوب و شایسته خود سعی را بر این داشته باشید تا بحث ها را به سمت بحث های جدی تر(و نه سرگرم کننده) سوق دهید!
یک پیشنهاد خوب داشتم برای شما که البته شما هم باید آنرا از روابط عمومی طلب کنید:
برای تالار گفتگوی آزاد یک زیر تالار با عنوانی با مضمون " گفتگوی آزاد برای سرگرمی" ایجاد نموده و اینگونه تاپیک ها را بسوی آن سوق دهید!
تاپیک های دیگری که جایش در اینچنین تاپیکی است : جمله سازی کنید ، آیا میدانید و......
-منظور در مورد این پیشنهادم اینه که برخی تاپیک های تالار شما که موضوع خاص دارد(تاکید میکنم موضوع خاص-در تالار پاتوق موضوع خاص مطرح نیست) و نیز جنبه ی سرگرمی دارد(مثل این تاپیک) را در زیر تالاری مجزا قرار دهید. بدینگونه که اگر افرادی حوصله ی بحث های سرگرمی را ندارند و از طرفی علاقه مند به شرکت در بحث های خاص و تخصصی با موضوعات ویژه باشند، بتوانند در صفحه ی اصلی تالار گفتگوی آزاد اینگونه بحث ها را پیدا کند. نمیدونم درست فکر میکنم یا نه، به نظرم بعضی موضوعات تاپیک ها بیشتر جوون پسند و سرگرم کننده است(شایدم از جوون یکم هم کم سن تر!) ممکن است این مسئله کمی باعث دلزدگی کسانی که خواستار بحث های جدی و تخصصی هستند بشود! که جداسازی این تاپیک ها و در نظر گرفتن زیرتالاری برای تاپیک های سرگرمی(که به موضوع خاصی اما در جهت سرگرمی میپردازند، مثل جمله سازی یا همین تاپیک)به نظم کلی تالار و جلب رضایت همگان کمک شایانی میکند!
لینک تاپیکی که نظراتمرا از آنجا به این تاپیک کپی کردم : اینجا