0

امید ابراهیمی:‌ شاید کی‌روش بازی‌های سپاهان را نمی‌بیند

hassan74
hassan74
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 103

امید ابراهیمی:‌ شاید کی‌روش بازی‌های سپاهان را نمی‌بیند

حسین پاشایی امید ابراهیمی راه آهن سپاهان
ok

سایت گل-امید ابراهیمی ، بازیکن ارزنده‌ی تیم سپاهان که داعی دعوت شدت به تیم ملی را داشت ، در کمال ناباوری اسم خود را در لیست کیروش ندید تا از این مساله بیش‌تر از آن که ناراحت گردد متعجب گردد.

دوباره تلاش برای ورود به تیم ملی ، کیروش حتما بازی‌ها را دیده !

به هر حال نظر کادر فنی تیم ملی مهم است و شاید من آنقدر خوب نبوده‌ام که آقای کی‌روش بخواهد مرا به تیم ملی دعوت کند و باید تلاش بیشتری کنم تا به تیم ملی دعوت شوم.

من نمی‌توانم در مورد لیست تیم ملی نظری بدهم و باید تنها تلاش خودم را بکنم و رضایت سرمربی تیم ملی را جلب کنم و مطمئنا سرمربی تیم ملی بازی‌ها را تماشا می‌کند و از بازی‌ها بازیکنان را انتخاب می‌کند.
سپاهان و فقط یک ملی‌پوش

وقتی لیست تیم ملی را دیدم ناراحت شدم چون انتظار داشتم حداقل این بار به تیم ملی دعوت شوم و احساس می‌کرم که باید از تیم صدرنشین لیگ و قهرمان 3 دوره گذشته مسابقات لیگ برتر، بازیکنان بیشتری به تیم ملی دعوت می‌شدند اما به هر حال ما فقط می‌توانیم تلاشمان را بالا ببریم و کار دیگری نمی‌توانیم بکنیم.
شاید کیروش وقت دیدن بازی‌های تیم‌های شهرستانی را ندارد !

شاید سرمربی تیم ملی بازی‌های سپاهان را پیگیری نمی‌کند و شاید نمی‌رسد بازی‌های شهرستان‌ها را ببیند اما اگر بازی‌های سپاهان را تماشا کند، شاید نظرش عوض شود چون حداقل از تیم صدرنشین باید بازیکنان بیشتری دعوت می‌شد. البته ما فقط می‌توانیم تلاشمان را بیشتر کنیم و کار دیگری نمی‌توانیم بکنیم.
پیروزی در فولادشهر دل‌چسب بود

در بازی با ذوب‌آهن خیلی خوب ظاهر شدیم و توانستیم درخشش داشته باشیم. خوشحالم که توانستیم در این مسابقه پیروز شویم و 3 امتیاز حساس این بازی را ازآن خود کنیم.

منبع:goal.com

شنبه 21 مرداد 1391  2:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها