غلامي:ليگ امسال سختتر از گذشته است
غلامي:ليگ امسال سختتر از گذشته است
مهاجم تيم فوتبال سپاهان با اشاره به تيمهاي حاضر در مسابقات ليگ برتر گفت: به نظر من مسابقات ليگ برتر در فصل جاري خيلي دشوارتر از فصول گذشته است و درخشش در اين مسابقات کار دشواري است.
|
|
|
محمد غلامي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرايط ليگ برتر در فصل جاري اظهار داشت: به نظر من تيمهاي حاضر در رقابتهاي امسال با قدرت بسياري پا به مسابقات گذاشتهاند و در فصل جاري نميتوان گفت کدام يک از تيمها مدعي اصلي قهرماني هستند.
وي ادامه داد: ليگ امسال سختتر از ليگهاي ادوار گذشته است زيرا تيمهاي مدعي بيشتري حضور دارند و قطعاً در ادامه ليگ جذابي را مشاهده خواهيم کرد.
مهاجم سپاهان با اشاره به مصدوميت هفتههاي گذشتهاش تصريح کرد: درست است که هفتههاي نخست ليگ را به دليل مصدوميت از دست دادم اما تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتم و مطمئنم ميتوانم به زودي براي تيمم مثمر ثمر باشم و براي سپاهان گلزني کنم و به اوج باز گردم.
وي گفت: در اين مدت تلاش کردم که آمادگي بدني خودم را افزايش دهم و تلاش ميکنم به زودي نظر کادر فني را براي استفاده از من در ترکيب اصلي جلب کنم.
غلامي با اشاره به پيروزيهاي اخير سپاهان و بازي با ذوبآهن اضافه کرد: سپاهان در اين دوره از مسابقات شرايط خوبي را پشت سر گذاشته و مطمئنم ميتواند اين روند خود را ادامه دهد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 21 مرداد 1391 11:26 AM
تشکرات از این پست