در 4 ماهه نخست سالجاری انتشار مقالات اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) 78 درصد افزایش یافت
رییس دانشگاه تبریز از رشد 78 درصدی انتشار مقالات اعضای هیأت علمی این دانشگاه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)در 4 ماهه ابتدای سالجاری نسبت به مدت رمان مشابه در سال قبل خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر سید محمد تقی علوی با بیان اینکه طی 4 ماهه نخست سالجاری 125 مقاله از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در پایگاه (ISC) منشتر شده است گفت: در این مدت همچنین میزان انتشار مقالات اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز در مجلات ISI نیز با رشد 10 درصدی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته به 146 عنوان مقاله رسیده است.
وی با بیان اینکه تعداد کل مقالات منشتره اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز از ابتدای سالجاری تا پایان تیرماه در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته با 21 درصد رشد به 362 عنوان رسیده است گفت: در این مدت همچنبن از سوی اعصای هییأت علمی دانشگاه تبریز 67 مقاله در مجلات غیرISI نمایه دار و24 مقاله در مجلات علمی پژوهشی منتشر شده است.
دکتر علوی با بیان در بین دانشکدهها و پژوهشکدههای دانشگاه تبریز در این مدت نیز از نظر تعداد مقالات چاپ شده در مجلات ISI بیشترین تعداد به دانشکده های شیمی ، کشاورزی . دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر به ترتیب با 32، 22 و 21 اختصاص داشته است گفت: این میزان با در نظر گرفتن نسبت تعداد اعضای هیئت به ترتیب به دانشکده های کشاورزی، مرکز تحقیقات علوم پایه ، پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی و دانشکده شیمی تعلق داشته است.
دکتر علوی با بیان اینکه از نظر تعداد کل مقالات منتشره در بین دانشکدهها وپژوهشکدههای دانشگاه تبریز در این مدت به ترتیب به دانشکدههای کشاورزی ، دانشکده علوم تربیتی وروانشناسی و شیمی به ترتیب با 92، 52 و 36 اختصاص داشته است یادآور شد: این میزان با ملحوظ داشتن نسبت تعداد اعضای هیئت علمی به ترتیب به دانشکدههای علوم انسانی، فیزیک، ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و علوم طبیعی اختصاص داشته است.
وی با بیان اینکه طی تیرماه سالجاری نیز 107مقاله از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز در مجلات علمی معتبر داخلی وخارجی منتشر شده است گفت: این تعداد شامل 44 مقاله در مجلات ISI، 27 مقاله در مجلات غیرISI نمایه دار، 35 مقاله در پایگاه ISC، یک مقاله در مجلات علمی پژوهشی بوده است.
دکتر علوی در پایان با تاکید بر اینکه سیاست راهبردی دانشگاه تبریز در زمینه فعالیت های پژوهشی توجه به ارتباط بیشتر دانشگاه با جامعه و صنعت می باشد گفت: تبدیل ایده به ثروت و تجاری سازی فعالیت های پژوهشی در راستای رفع معضلات جامعه در سالی که به نام سال تولید ملی وحمایت از کار وسرمایه ایرانی نامگذاری شده در اولویت فعالیت های دانشگاه تبریز می باشد.