0

قتل کارمندان دولت و رها کردن اجساد آنان در ادلب‌

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

قتل کارمندان دولت و رها کردن اجساد آنان در ادلب‌

 

  تروریست‌های موسوم به ارتش آزاد در سوریه تعدادی از کارمندان دولت و مهندسان پروژه‌های مختلف را در شهر"سراقب" در استان ادلب کشته و اجساد آنها را در مدرسه‌ای رها کردند.

 

خبرگزاری فارس: قتل کارمندان دولت و رها کردن اجساد آنان در ادلب‌
 

 

 عملیات هماهنگ ارتش سوریه برای پاکسازی شبه نظامیان در مناطق مختلف استان ادلب همچنان ادامه دارد.

بنابراین گزارش، درگیری‌های شدیدی صبح امروز در مناطق "کفرنبل"،"حاس"،"التح"،"کفرومة" در منطقه "معرة النعمان"، "أریحا"، "محمبل"، "سرجة"  و روستای "جبل الزاویة" بین ارتش با شبه نظامیان به وقوع پیوسته است.

گزارش‌ها حاکی از کشته شدن ده‌ها نفر از افراد مسلح مخالف سوریه است و تعدادی نیز دستگیر شده‌اند.

تروریست‌ها در شهر"سراقب" در استان ادلب شرقی نیز امروز جنایتی جدید علیه افراد غیرنظامی مرتکب شده‌اند و اجساد آنها را در مدرسه‌ای رها کرده‌اند.

این افراد کشته شده اکثراً کارمندان دولت و مهندسان پروژه‌هایی بودند که پس از آغاز ناآرامی‌ها در سوریه نیمه کاره رها شدند.

ارتش سوریه در پاسخ به این اقدام به یکی محل‌های تجمع تروریست‌ها حمله کرد و 8 نفر از آنها را کشت که در میان کشته شدگان برخی از رهبران ارتش آزاد از جمله " محمد بکور الخطیب " و "عبد الرزاق الخطیب" نیز حضور داشتند.

تیم مهندسی ارتش سوریه موفق شد 4 بمب 20 کیلویی را در خیابان‌های شهر ادلب خنثی کند.

جمعه 20 مرداد 1391  1:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها