0

Twitter چیست ؟

alasthooman
alasthooman
کاربر جدید
تعداد پست ها : 70

Twitter چیست ؟

Twitter چیست ؟

توییر از سایتهایی که خیلی به تازگی مُد  شده و فقط وفقط باید به این سوال جواب دهید که دارید چیکار میکنید اونم در 140 کاراکتری یعنی مینی بلاگینیگ (یه چیزاری توی مایه status یاهو مسنجر)

.. توی این سایت اعضای خلی خیلی مهم عضو هستند تا دوستای و همکاراتون ، از باراک اباما و بازیگران مشهور هالیورد و خوانندگان
لازم نیست هر کاری که میکنید رو توی توییتر بنویسید اگر دارید یه مقاله جالب توی وب میخوانید میتونید توی توییرتون ذکر کنید یا اگر یهو توی کامپیوترتون مشکلی پیش امد و نمی دونستید توی توییتر بنویسید تا اگر افراد وارد با شما در ارتباط هستید کمک کنند براتون @reply بزنند ..

میتونید مفید باشید یعنی پای درد و دل اعضای که شما دنبال توییتر شان هستید بشینید و یا از اولین خبرها و اتفاق های غیر رسمی حتا زودتر از خبرگزاری ها در توییتر باخبر شید
اگر در وبلاگتون یا سایتون مطلب جدیدی نوشتید می تونید با  کمک از www.tinyurl.com ادرس اون مطلب رو کوتاه کنید و توی توییترتون بقیه رو خبر کنید
بهر حال این سایت خیلی ساده تر از اونی که بخواهم درموردش مفصل بنویسیم و اگر تاحالا عضو این سایت نیستید پیشنهاد میکنم از اینجا عضو شید ( التبه مواظب اعتیاد  به این سایت نیز باشید !! )
خب این هم اکانت من در توییتر .. خوشحال میشم توییترهاتون رو بخوانم

مطالب مرتبط :
درباره توییتر در ویکی پدیا
5 راه استفاده  بهتر از توییتر

باید که جمله جان شوی
تا لایق جانان شوی

چهارشنبه 14 مرداد 1388  2:29 PM
تشکرات از این پست
alasthooman
alasthooman
کاربر جدید
تعداد پست ها : 70

پاسخ به:Twitter چیست ؟

توئیتر (Twitter) چیست؟

شاید بپرسید توئیتر (Twitter) چیست؟ چه کار می کند؟ به چه درد ما می خورد؟
twitter
اگر به سایت توئیتر (Twitter) بروید، می بینید که در ابتدا و بالای سایت، با رنگی کردن یک سوال و جمله ساده کار خود را شروع می کند:
What are you doing?
یعنی ”دارید چی کار می کنید؟”
بله درست است…همین یک جمله کوچک دنیای وب را متحول کرده است و پنجره جدیدی به روی اینترنت و گشت زنی سنتی باز کرده است.
البته همه دوستان و وبلاگ نویسان اعتراف کرده اند که این سایت شدیدا اعتیاد آور است، بنابراین قبل از اینکه در این سایت عضو شوید و از آن استفاده کنید باید بگویم که من هیچ مسئولیتی در قبال اعتیاد شما قبول نمی کنم!
خب در باب توئیتر و کارهایی که با آن می شود انجام داد بحث های زیادی شده است که اگر من بخواهم بگویم دوباره کاری می شود بنابراین آدرس وبلاگی را به شما می دهم که خدای توئیتر است، البته در ایران! چرا که اولین کسی که از این سایت و امکانات آن گفت کسی به جز آقای دکتر مزیدی نبود.
اورکات را که یادتان هست که به چه سرعتی در بین ایرانیان رواج پیدا کرد و فکر و ذکر ملت اورکات شده بود، در هر کافی نتی که می رفتی تمام سیستم ها روی سایت اورکات بودند، و این همه گیر شدن اورکات تا آنجا پیش رفت که ایرانیان در بین کشور های جهان مقام سوم را در اورکات کسب .
یادم هست آن روز ها می گفتند به ازای هر کاربر جدیدی که عضو سایت اورکات شود مبلغی به ایجاد کننده سایت اورکات می دهند… حالا قصه توئیتر (Twitter) است…

باید که جمله جان شوی
تا لایق جانان شوی

چهارشنبه 14 مرداد 1388  2:32 PM
تشکرات از این پست
namet5
namet5
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1762

پاسخ به:Twitter چیست ؟

باتشکر از شما
چهارشنبه 4 شهریور 1388  4:31 PM
تشکرات از این پست