0

لانه‌سازی زنبورهای مزاحم در یک منزل مسکونی در نیشابور

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

لانه‌سازی زنبورهای مزاحم در یک منزل مسکونی در نیشابور

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نیشابور گفت: لانه‌سازی زنبورهای قرمز در تراس یک منزل مسکونی برای اهالی این خانه دردسرساز شد.

 

خبرگزاری فارس: لانه‌سازی زنبورهای مزاحم در یک منزل مسکونی در نیشابور
 

 

 به نقل از روابط عمومی سازمان، آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نیشابور محمود برئی افزود: با تماس این شهروند نجاتگران ایستگاه شماره یک آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نیشابور اظهار داشت: آتش‌نشانان با پوشیدن کلاه و لباس زنبورداران به لانه زنبورها نزدیک شده و با استفاده از حشره‌کش آنها را از بین برده و سپس با استفاده از گچ مسیر لانه آنها را مسدود کردند تا زنبورهای باقی‌مانده محل را ترک کنند.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون ١١ مورد مزاحمت زنبور به آتش‌نشانی نیشابور گزارش شده و آتش نشانان به کمک شهروندان رفته‌اند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری نیشابور همچنین از اعزام آتش‌نشانان ایستگاه شماره یک برای رهایی انگشت نوجوان ١٢ ساله از یک مهره فلزی اتصالات آب خبر داد.

برئی با بیان اینکه تلاش این نوجوان و والدینش برای بیرون آوردن مهره فلزی بی‌نتیجه مانده بود، خاطرنشان کرد: نجات‌گران با استفاده از انگشتربر برقی اقدام به بریدن مهره فلزی کرده و توانستند انگشت این نوجوان را بدون آسیب از درون مهره آزاد کنند.

وی اضافه کرد: در اثر فشار ناشی از تنگی مهره انگشت این نوجوان متورم شده بود که همین مساله علاوه بر اینکه مانع خارج شدن مهره از انگشت می‌شد، حساسیت کار را نیز برای نجات‌گران بیشتر می‌کرد.

پنج شنبه 19 مرداد 1391  10:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها