به نقل از سايت باشگاه سپاهان، جلسه مدير عامل باشگاه سپاهان و اعضاي هيئت مؤسس اتحاديه هوادران سايبري سپاهان در دفتر مديريت باشگاه برگزار شد.
در اين جلسه که با حضور عليرضا رحيمي، مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، مهدي اخوان مشاور مديرعامل و 9 نفر اعضاي هيئت مؤسس اتحاديه هواداران سايبري سپاهان برگزار شد ابتدا مرتضي رمضاني، مدير رسانه اي باشگاه سپاهان و يکي از اعضاي اين تشکل، شرحي از چگونگي تشکيل و همچنين اهداف اتحاديه هواداران سايبري براي مديرعامل باشگاه سپاهان ارائه داد.
پس از صحبتهاي وي، مديرعامل باشگاه ضمن تشکر از اعضاي هيئت مؤسس اتحاديه هواداران سايبري سپاهان گفت: اين اقدام نو تا سالها براي سپاهان باقي ميماند و همه ما از اين تشکل نوپا به خوبي نگهداري و براي رشد و شکوفايي آن تلاش کنيم. هواداران سپاهان تنها محدود به کساني که هر بازي به ورزشگاه ميروند نيستند و ما هواداران زيادي در نقاط مختلف کشور داريم که به دليل مشغلههاي کاري نميتوانند براي حمايت سپاهان به ورزشگاه بيايند. همانطور که توضيح داديد بسياري از هواداران مان در فضاي مجازي با رسانه ها و تريبون هايي که در اصفهان و ساير نقاط ايران و دنيا راه اندازي کرده اند به شکل هاي مختلف عشق و تعصب خود را به سپاهان نشان مي دهند و اقدام اتحاديه هواداران سايبري در يکپارچگي و اتحاد و سازماندهي اين هواداران ستودني، ماندگار و بسيار ارزشمند است.
رحيمي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينکه هنوز تعريف قانونمندي از باشگاه داري در فوتبال ايران نداريم تصريح کرد: من به عنوان مديرعامل باشگاه سپاهان نميتوانم به تيمهايم مسکن بزنم، بايد روي مسائل زيربنايي باشگاه و همچنين تيمهاي پايه سرمايه گذاري کنيم تا بازيکنان پايه را به تيم بزرگسالان بياوريم و از آنها استفاده کنيم.
وي افزود: در اين زمينه اتحاديه ميتواند خيلي به ما کمک کند تا هواداران از لحاظ استفاده باشگاه از بازيکنان جوان تيمهاي پايه باشگاه توجيه شوند.
پس از صحبت هاي مدير عامل باشگاه، اعضاي هيئت مؤسس اتحاديه هواداران سايبري سپاهان در مورد مسائل مختلف پيرامون باشگاه از جمله فرهنگ سازي از طريق خود هواداران و برنامه هايي که باشگاه با همکاري اتحاديه مي تواند در حوزه هواداري و رسانه اي به انجام آن اقدام کند به تبادل نظر پرداختند.
همچنين آماري از ويژگيهاي مختلف هواداراني که تاکنون در سايت اتحاديه هواداران سايبري سپاهان ثبت نام کردهاند ارائه شد و اهداف مختلف اين اتحاديه که به کمک صدها عضو اتحاديه هواداران سايبري سپاهان به اجرا در ميآيد شرح داده شد.
مهدي اخوان، از پيشکسوتان باشگاه سپاهان و مشاور عليرضا رحيمي در پايان ضمن تشکر و قدرداني از اعضاي هيئت مؤسس اتحاديه هواداران سايبري سپاهان بر لزوم بالاتر بردن فرهنگ هواداري و تماشاگران تاکيد کرد و خاطرنشان کرد: من در زماني که به عنوان رييس کميته داوران مشغول بودم راهکارهاي مختلفي در جهت بالابردن فرهنگ هواداران ارائه دادم و اکنون هم بسيار خوشحال هستم که يکي از اهداف مهم اين اتحاديه که با اين ذوق و شوق کار ميکنند نيز بالاتر بردن فرهنگ هواداري و توجه و تکريم به هواداران در همه ابعاد است.
اتحاديه هواداران سايبري سپاهان روز 19 تير امسال رسماً آغاز به کار کرد و تاکنون بيش از هزار و دويست عضو از هواداران طوفان زرد با توانمنديها و پتانسيلهاي مختلف در سايت اين اتحاديه ثبت نام کردهاند.
|