این لحظه می تواند بدترین کابوس هر پدر و مادری باشد.
نفس بچه بند می آید، و پدر و مادر پریشان حال آن با عجله خودشان را به پیشخوان رستوران سیدنی می رسانند تا از کارکنان آنجا کمک بگیرند.
اضطراب و نگرانی: همینکه والدین این بچه، تویتا و گلری می آیند تا همراه بچه یک ساله شان در رستوران مک دونالد بنشینند، ناگهان یک تکه چیپس در گلوی دخترشان گیر می کند و احساس خفگی به وی دست می دهد.
تهدید یک زندگی: بچه ۱۴ ماهه، به حالت بی جان روی پیشخوان رستوران مک دونالد در سیدنی افتاده است.
مادر این کودک، دستانش را داخل دهان فرزندش می برد تا آن را نجات دهد.
همانطور که این عکس باورنکردنی نشان می دهد، جمعی از کارکنان و مشتریان دور این بچه جمع شدند تا به وی کمک کنند.
با افتادن نوائه روی پیشخوان این رستوران فست فود، مردم پشتش را به شدت مالش دادند تا به این ترتیب تلاش کنند چیپس را از دهانش بیرون بیاورند.
مادر وحشت زده این کودک در حالی که گریه می کند، حداکثر تلاشش را می کند تا جان فرزندش را نجات دهد.
در تصویری دیگر، شخصی گوشش را نزدیک دخترک می برد تا ببیند آن نفس می کشد یا نه.
جیمز هچر، مدیر رستوران، به کانال ۹ که ی حوادث جاری را به نمایش می گذارد گفت وی زمانی شروع به بیرون آوردن چیپس از گلوی نوائه ۱۴ ماهه می کند، که صورت آن کبود شده بود.
وی گفت که چطور مادر این کودک با نگرانی فریاد می زد: “بچه ام را نجات دهید، اون داره خفه می شه، اون نفس نمی کشه.”
نوائه همراه با والدین نگرانش در قسمتی از رستوران. زمانی که کارکنان تلاش می کنند تا وی را نجات دهند، آن شروع به کبود شدن می کند.
قهرمانان داستان: کارکنان مک دونالد، با تلفن از سرویس اورژانس راهنمایی گرفتند. نهایتا کودک شروع به نفس کشیدن کرد، یک شب را در بیمارستان گذراند و سپس مرخص شد.
کارکنان اورژانس، دستورالعمل هایی را از طریق تلفن به برخی کارکنان مک دونالد دادند. یک مشتری هم در پارکینگ رستوران از ماشینش پیاده شد تا به این بچه کمک کند.
مشتری، نائومی دونوان گفت: “لحظه ای که من بچه را گرفتم، اون جان نداشت، واقعا بی جان بود، رو به کبودی می رفت و نفس نمی کشید.”
اون روی دست های من بود، من به والدینش که جیغ می کشیدند و گریه می کردند خیره شدم.
نهایتا، پس از گذشت ۳ دقیقه که برای والدینش خیلی دیر گذشت، این کودک دوباره شروع به نفس کشیدن کرد.
کارکنان بیمارستان گفتند وی از تشنجی که ناشی از انسداد مجاری تنفسی اش بود رنج می برده است. وی، مدت یک شب در بیمارستان بستری شد و روز بعد مرخص گردید.
به دنبال این حادثه که ماه گذشته روی داد، کارکنان مک دونالد نیز موفق به دریافت یک جایزه شدند.