وسایل رقیب احسان حدادی به سرقت رفت تا قهرمان طلایی و بد اخلاق شب را در مترو سپری کند.
به نقل از روزنامه بیلد، شب گذشته و پس از برگزاری فینال پرتاب دیسک، قهرمان آلمانی این رشته که پس از کسب قهرمانی می خواست همراه با دوستانش در کلوپی شبانه جشن بگیرد، مورد سرقت قرار گرفت.
وسایل وی همچون کفش، پیراهن ورزشی پارهاش و حتی آیدی کارت خود را که مشخص می کرد یکی از ورزشکاران مستقر در دهکده بازیها است را به این خاطر از دست داد و مجبور شد دیشب را در مترو سپری کند.
این چهره به خبرنگار نشریه فوق گفت شانس آورد که گذرنامهاش را به همراه داشته است. و گرنه معلوم نبود چگونه می توانست به کشورش بازگردد.
هارتینگ افزود: برای دریافت کارت المثنی ورود به دهکده بازی ها با وجود داشتن پاسپورتم چندین ساعت معطل شدم. در حالیکه با مدالم باعث خرسندی گروهی از هواداران شدم، اما تقریبا تمام وسایلم دزدیده شد.
این گزارش حاکی است وی مقارن ساعت 8:10 صبح چهارشنبه (امروز) توانست به محل سکونت خود بازگشته، بخوابد و استراحت کند.
او افزود: شب گذشته را در ایستگاه مترو، روی یک صندلی و روی یک تکه فرش سپری کردم.
به گزارش فارس این اتفاق در حالی برای قهرمان ژرمنها افتاد که شب گذشته پس از آنکه تنها بخاطر 9 سانتی متر پرتاب بیشتر نسبت به حدادی، پس از محرز شدن طلایش، همچون قهرمانان با شخصیت، عمل نکرد و ابتدا مقابل تماشاگران ایرانی در ورزشگاه، حرکات دور از شان یک قهرمان طلایی داشت و حتی لباس ورزشی خود را پاره نیز کرد.
پیکارهای لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاریخ یکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد یافت.