0

حمله افراد مسلح به کلیسایی در نیجریه 16 کشته برجای گذاشت

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

حمله افراد مسلح به کلیسایی در نیجریه 16 کشته برجای گذاشت

 

 در حمله افراد مسلح به کلیسایی در شمال نیجریه دست کم شانزده تن کشته شدند.

 

خبرگزاری فارس: حمله افراد مسلح به کلیسایی در نیجریه 16 کشته برجای گذاشت
 

 

 به نقل از خبرگزاری آلمان، فرمانده ارتش ایالت کوگی نیجریه اعلام کرد افراد مسلح ناشناس بامداد امروز سه‌شنبه با حمله به مراسم مذهبی مسیحیان در کلیسایی در شمال نیجریه 16 نفر را کشتند. پلیس نیجریه هنوز گزارشی درباره این حمله و جزئیات آن منتشر نکرده است.

این نخستین بار است که کلیسایی در ایالت کوگی نیجریه هدف چنین حمله شدیدی قرار می‌گیرد. شاهدان عینی و ساکنان محلی عاملان این حمله را اعضای گروه بوکوحرام اعلام کرده‌اند. این گروه مخالف نیجریه ای پیشتر نیز کلیساهای این کشور را هدف حمله قرار داده است.

گروه بوکوحرام در این حمله شش نیروی امنیتی کشته شدند. به گزارش خبرگزاری آلمان از ابوجا، این نخستین بار است که کلیسایی در ایالت کوگی نیجریه هدف چنین حمله شدیدی قرار می گیرد.

این در حالی که است که یکشنبه گذشته نیز یک عامل انتحاری خودروی با خودروی حامل مواد منفجره خود به یک گشتی پلیس در شهر داماتورو در شمال شرق نیجریه حمله کرد.

در این حمله عامل انتحاری شش سرباز نیجریه‌ای و یک شهروند کشته و 9 نفر دیگر زخمی شدند. گروه بوکوحرام مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته بود.

سه شنبه 17 مرداد 1391  5:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها