0

کلاس های آموزشی در نمایشگاه رسانه های دیجیتال

shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

کلاس های آموزشی در نمایشگاه رسانه های دیجیتال

سایت بلاگ اسکین با حمایت سایت پرتال علمی دانشجویان ایران در چهارمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال شرکت کرده و اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی رایگان برای کاربران در زمینه طراحی و کدنویسی و آشنایی با مدیریت سایت و آموزش برخی نرم افزارها نموده است.

پس از برگزاری ۱۲ دوره آموزشی در چهارمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال تهران ۱۳۸۹ که با استقبال گسترده کاربران مواجه شد ، کادر اساتید مجموعه موفق به دریافت ۱۰ لوح تقدیر در جهت قدردانی از ارائه ۲۴ جلسه کارگاه آموزشی گردید.

کارگاه ها در زمینه طراحی وب سایت ، طراحی قالب وبلاگ ، آموزش نرم افزار Flash ، طراحی گرافیک ، و مبانی راهندازی و مدیریت سایت ، کار با سیستم های مدیریت محتوا و اصول بهینه سازی سایت در طول زمان برگزاری نمایشگاه در مصلی بزرگ امام خمینی ارائه شد.

در زیر برخی تصاویر از کارگاه های آموزشی در نمایشگاه رسانه های دیجیتال مهر ماه قابل مشاهده است.

سه شنبه 17 مرداد 1391  10:54 AM
تشکرات از این پست
tranomvasl
tranomvasl
tranomvasl
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 101

پاسخ به:کلاس های آموزشی در نمایشگاه رسانه های دیجیتال

ای کاش بیشتر اطلاع رسانی می کردن منم اطلاع میداشتم و شرکت می کردم حیف شد

سایتی نیست که من برم استفاده کنم از جزواتش

یا علی(علیه السلام)

سه شنبه 24 مرداد 1391  3:44 PM
تشکرات از این پست
shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

پاسخ به:کلاس های آموزشی در نمایشگاه رسانه های دیجیتال

چرا

سایت هایی زیادی هستند که می تونند شما را راهنمایی کنن

فقط با یه سرچ کوچولو تئ گوگل می تونید ه چیز هایی که می خواید دست پیدا کنید

در ضمن اگه سوالی هم براتون به وجود اومد که جوابشو پیدا نکردین می تونین تو انجم بزارید تا براتون جواب بدم

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

سه شنبه 31 مرداد 1391  10:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها