اعترافات وحشتناک دو زن همجنس باز در قتل دختر 20 ساله
'جید اولمیستد' و 'اشلی باربر' دو دختر همجنس باز در ایالت پنسیلوانیای آمریکا به دلیل حسادت به دختر 20 ساله او را بعد از شکنجه های دردناک به قتل رساندند.
[-] اندازه متن [+]
به گزارش سرویس حوادث جام نیوز، پلیس پنسیلوانیا اعلام کرد: سرانجام بعد از بازجوئی های ویژه،"اولمیستد" و "باربر"، دو همجنس باز دختر اعتراف کردند که به دلیل حسادت به دختر 20 ساله ای بنام "استیون"، او را اغفال کرده و بعد از کشاندن او به داخل جنگل او را تا حد مرگ مورد ضرب و شتم قرار داده و سرانجام او را زنده بگور کردند.
به گزارش روزنامه تایمز، دادستان ایالت "پنسیلوانیا" مصرانه از دادگاه خواستار اشد مجازات و اجرای حکم اعدام برای قاتلین شد. بنا به گفته پزشک قانونی، مقتول از خود دفاع کرده ولی در نهایت علت مرگ او خفگی توسط فضولات و کثافت های حیوانی است که بزور در دهان وی فرو شده است.
بعد از اعلام مفقود شدن مقتول توسط خانواده، پلیس تحقیقات گسترده ای را آغاز کرد و سرانجام با مشکوک شدن به این دو دختر، پرده از جنایت مخوف برداشت. به گزارش پلیس "قاتلین در اعترافات خود گفته بودند که بعد از کشاندن وی به داخل جنگل و ضرب و شتم وی، یکی (باربر) از آنها طناب را دور گردن او انداخت تا قربانی را خفه کند و در همان حال دیگری ( اولمیستد ) با چماق ضربات مهلکی بر سر و پیشانی او وارد کرد تا وی از هوش رفت ولی او هنوز زنده بود.
آنها در ادامه اعترافات گفتند: بعد از آن دست و پا و دهان او را که دائما فریاد کمک سر می داد، بستیم و در نهایت بعد از شکنجه و برای اینکه یقین حاصل کنیم که وی مرده است او را در حالیکه جان در بدن داشت در داخل یک گودالی که از قبل کنده بودیم گذاشته و به سرعت فضولات حیوانی و انسانی را در دهان وی فرو کردیم تا او بمیرد.
بنا به گزارش روزنامه تایمز، در نهایت دادگاه آنها را به جرم توطئه برای قتل،شکنجه، اقدام به پاکسازی صحنه جرم و در نهایت قتل متهم شناخت و حکم اعدام را برای هر دو صادر کرد.
"فرانسیس شولتز"، بازپرس بخش جنائی و دادستان بخش "کرافورت" اعلام کردند که حکم اعدام برای هر دو آنها تا 20 آگست اجرا خواهد شد.