رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کرمان از شناسایی و دستگیری 3 کلاهبردار به جرم جعل سند و کلاهبرداری 9 میلیاردی طی عملیاتی در روز گذشته در کرمان خبر داد.
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان کرمان، هوشنگ پوررضاقلی اظهار داشت: در پی ارجاع یک پرونده جعل و کلاهبرداری با موضوع فروش همزمان یک قطعه زمین به دو شخص و جعلی بودن مدارک یکی از مالکان، بررسی موضوع پرونده در دستور کار مأموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات و بررسیهای به عمل آمده مشخص شد، شخصی با نام مستعار "حسینی" با همکاری دو متهم دیگر به صورت سازمان یافته و باندی، زمینهایی که طی چند سال بدون استفاده بوده را شناسایی و با مشارکت دفترخانه اسناد رسمی و جعل قولنامه دستی و وکالت دفتری به فروش میرساندند.
پوررضاقلی خاطرنشان کرد: در پی مشخص شدن این موضوع، شناسایی و دستگیری جاعلان در دستور کار پلیس قرار گرفت و مشخص شد، کلاهبردار اصلی پرونده در خارج از استان کرمان ساکن است.
وی بیان داشت: مأموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری این پلیس موفق شدند با انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی سردسته این باند را در سیستان و بلوچستان شناسایی و طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.
رئیس پلیس آگاهی کرمان گفت: در پی این دستگیری و اعترافات متهم، دو همدست دیگر وی نیز شناسایی و طی دو عملیات ضربتی جداگانه دستگیر شدند.
پوررضاقلی اذعان داشت: در تحقیقات به عمل آمده اعضای این باند تاکنون به هفت فقره کلاهبرداری از طریق جعل مدارک و فروش زمین به مبلغ 9 میلیارد و 400 میلیون ریال اعتراف کردند و تحقیقات پلیس برای کشف سایر کلاهبرداریهای احتمالی دیگر توسط این باند ادامه دارد.