0

زنان غربي به زنان مسلمان حسادت مي‌ورزند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

مرجع : خبرگزاری دانشجو

یک پژوهشگر قرآنی با اشاره به گزارشي از كشور تركيه بيان كرد: زنان غربي به زنان مسلمان حسادت مي‌ورزند.
يکشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۵۹
Share/Save/Bookmark
نشست قرآني زيبايی شناسي در پرتو حجاب عصر دیروز با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمين شاهرخ و به همت معاونت تحقيقات وزارت بهداشت برگزار شد.

وي در ابتداي اين نشست از راهكارهاي تقويت ايمان مرور نعمت‌ها را براي انسان بيان كرد و گفت: ذكر نعمت و پاسداشت نعمت باعث آرامش جان‌هاي انسان مي‌شود.

یک پژوهشگر قرآنی گفت: در دنياي امروز وقتي اسم حجاب مي‌آيد ذهن ما به دنبال زيبايي‌هاي ظاهري است، درحالی که زيبا شناسي در قرآن به تمام ابعاد حجاب مي‌پردازد.

وی با بيان اينكه خداوند لباس و حجاب را نازل كرده است از خاصيت‌هاي حجاب به پوشانندگي‌هاي ظاهري و باطني اشاره مي‌كند و ادامه مي دهد: خداوند لباس تقواي را در كنار لباس ظاهر قرار داده است.

شاهرخ با بيان اين شبهه كه عده‌اي مي‌گويند قلب انسان پاك باشد ظاهر مهم نيست توضيح داد:‌ راه رسيدن به لباس تقوي، لباس ظاهر است؛ ديو چو بيرون رود فرشته درآيد.

وی اصل انسانيت را در گرو ظاهر و باطن انساني دانست و گفت: خداوند حجاب را يك امر فطري معرفي مي‌كند كه مطالبه باطني انسان‌هاست.

یک پژوهشگر قرآنی در ارتباط با بحران ارزش زن، اين مسئله را در نتيجه ناديده گرفتن ارزش زن دانست و گفت: زن در اسلام داراي ارزش والايي است به گونه‌اي كه خداوند در قرآن پيامبر را الگو قرار مي‌دهد و در آيات ديگري آسيه را الگوي عالم معرفي مي‌كند.

وی تأکید کرد: گوهر زن در صدف حجاب بايد محافظ شود زن فرعون در خانه فرعون با خدا مرتبط شد و الگوي عالم شد .

شاهرخ به ذكر خاطره‌اي از آيت الله بهجت پرداخت و گفت: فردي خدمت ايشان رسيد و پرسيد آقا من مي‌خواهم آدم شوم، حضرت آيت الله بهجت گفتند برو آدم شو. گفت: شيطان نمي‌گذارد؛ آيت الله بهجت عصباني شد و گفت: شيطان كو؟

وی ادامه داد: هدفم از بیان این خاطره آن بود که بگویم ما لغزش‌هايمان را كه برخواسته از هواي نفسمان است گردن شيطان مي‌اندازيم.

یک پژوهشگر قرآنی در ادامه گفت: بايد زن را گران كنيم و ارزش بدهيم؛ عيار زن و دختر را بالا ببريم تا خودشان را ارزان نفروشند.

وی به خانم‌هاي كه قرار است نقش اثرگذار و تربيتي داشته باشند تذكر داد و گفت: شأن خودتان را بالا ببريد، خود را جايی قرار دهيد كه نگاه‌هاي كه سمت شماست نگاه‌هاي ارزشمند باشد و نگاه‌هاي زيبا به سمت شما باشد.

شاهرخ گفت: زمان ليلي، خليفه ليلي را صدا زد و گفت: اين ليلي كه مي‌گويند تويي؟ تو از بقيه چيزي بهتر نداري. ليلي در پاسخ گفت: خاموش؛ چون تو مجنون نيستي، وقتي ليلي مي‌شود ليلي كه نگاه مجنون به او باشد.

وي با بیان اینکه در داستان آدم و حوا وقتي آدم و حوا مرتكب خطا شدند عريان شدند اما بلافاصله دست بردند و برگ‌هايي بدنشان را پوشاندند، گفت: چرا آدم و حوا خودشان را پوشاندند در حالی که به یکدیگر محرم بودند و كسي هم آنجا نبود كه آنها را ببينيد و هم كسي به آنها ياد نداده بود كه حجاب داشته باشند. آنها اين كار را انجام دادند چون از درونشان و فطرتشان به آنها گفت.

یک پژوهشگر قرآنی با بیان اینکه حضرت مريم وقتي مورد بي‌عفتي و تهمت قرار مي‌گيرد مرگش را از خدا مي‌خواهد، گفت: حيا و عفت هم فطري است.

وی با اشاره به داستان يوسف و زليخا گفت: حياي دروني يوسف، زليخا را نجات داد و حيا ابزار كمال مي‌شود. 

شاهرخ به نقل از يكي از سياستمداران يهود مي‌گويد كه اگر مي‌خواهيد جامعه را تخريب كنيد و جوانان را بشكنيد بايد پايه‌هاي اخلاق را ويران كنيد؛ یعنی اگر ارزش‌ها را بگيرند از جامعه اخلاق از بين مي‌رود.

وي با بيان اين جمله از شهيد مطهري كه حجاب محدوديت نيست و مصونيت است گفت: اين جمله را مي‌خواهم اين گونه نقل كنم كه حجاب محدوديت است، اما مصونيت‌هاي در گرو محدوديت‌هاست لازمه قانونمندي و قانونمداري سختي است و انسانيت ما در گرو تحمل سختي‌هاست.

یک پژوهشگر قرآنی تأکید کرد: هيچ موفقيتي از راه آسان به دست نمي‌آيد؛ چه ظاهري و چه باطني چه معنوي يا دنياي.

وی بیان داشت: وقتي فرزندانتان مي‌خواهند به سختي با حجاب ارتباط برقرار كنند حجاب را از‌ آنان برنداريد و بگذاريد از كودكي تربيت شوند و به حدیثی از اميرالمومنين (ع) اشاره کرد که پوشش و حجاب را براي زن باعث زيبا‌تر شدن و دوام زيبايي است.

شاهرخ گفت: به عقيده آلفرد هيچكاك زنان شرقي به خاطر پوشش جذاب مي‌نمودند و همين جاذبه بود اما به تدريج با تلاششان براي برابري با زنان غربي و سوق به سمت بي‌حجابي از زيباييشان كاستند همين‌طور به نقل از ويل دورانت گفت: آنچه كه بجويي و نيابي ارزشمند مي‌شود.

وی در ادامه به جمله اي از ويليام جيمز اشاره کرد و گفت: مردان جوان متعال به دنبال چشمان پر از حيا در دختران مي‌گردند؛ چرا كه حس مي‌كنند اين خودداري لطيفانه از يك زيبايي نهان خبر مي‌دهند.

یک پژوهشگر قرآنی گفت:‌ از زيبايي‌هاي زن خود شخصيت زن است و با اشاره به آيه اي از قرآن كه خداوند پيامبر را امر كرد كه ابتدا به همسران خود و دختران خود را امر به حجاب كند و سپس ديگران را.

وی ادامه داد: فرايند حجاب عقلانيت و انسانيت است در جامعه بشري امروز سطح علم رشد مي‌كند و انسان به سمت انسانيت بيشتر بايد سوق پيدا كند.

شاهرخ با اشاره به اين صحبت كه دانشجويان مذهبي در دانشگاه‌ها ابراز مي‌كنند كه اساتيد به دانشجويان بي‌حجاب بيشتر توجه دارند گفت: استادي كه دانشجوي بي‌حجاب را بيشتر تحويل مي‌گيرد استاد نيست.

وي با ارائه گزارشي از كشورهاي غربي كه دختران در دانشگاه با حجاب حاضر شوند گفت: در آنجا اين دختران مورد تكريم بيشتري از طرف همكلاسي‌هاي پسرشان قرار مي‌گيرند.

یک پژوهشگر قرآنی با اشاره به گزارش ديگري از كشور تركيه بيان كرد: زنان غربي به زنان مسلمان حسادت مي‌ورزند؛ زن پژوهشگري كه براي انجام تحقيقات در مورد حجاب تصميم گرفته بود چند روزي با حجاب در جامعه تردد داشته باشد اين چنين مي‌گويد كه اين چند روز احساس كردم همه بيشتر به من احترام مي‌گذارند.

وي ادامه داد:‌ در دنيايي غرب به اسم آزادي و حقوق حجاب را برداشتند جواب انسان اهل حاضر به سوال من كيستم، اين است كه من فاقد هويتم، جسم من و نفس من بازتاب انتظاراتي است كه ديگران از من مي‌خواهند.

شاهرخ در ادامه از پيامدهاي بي‌حجابي به سست شدن بنيان خانواده اشاره كرد و گفت: بسياري از طلاق‌ها به علت بي حجابي و بي‌بندوباري است كه زنان در اين فضاي بي‌عفتي مرتب با یکدیگر مقايسه مي‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: چه چيزي بالاتر از اين است كه در مسير بندگي خداوند متعال نازنين شويم و خداي متعال شما را بپسندد؛ زيبايی حقیقی آن است كه خدا خريدارش باشد.

یک پژوهشگر قرآنی گفت: مرحوم آيت الله آشتياني نذر كرده بود كه ۴۰ شبانه روز در يك مسجد خدمت كند تا لياقت ديدار امام عصر را پيدا كند؛ شب چهلم در حال نظافت متوجه خانه‌اي شد كه از آن نوري به آسمان مي‌رفت جارو را رها كرد و رفت سمت آن خانه به در خانه كه رسيد نداي آمد كه گفت: سيدمحمد بيا داخل. وارد شد خانه پيرزني بود مرد نوراني‌ آنجا بود فرمود:‌ شما به دنبال من مي‌گرديد اما من هر شب جمعه به ملاقات اين پيرزن مي‌آيم اين زن در زمان رضاشاه كه كشف حجاب كرد هفت سال از خانه بيرون نيامد./ح

دوشنبه 16 مرداد 1391  1:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها