0

جلوگیری از فعالیت بانک‌ها و مؤسسات مالی كه ضوابط انتظامی را رعايت نمي‌كنند

 
MeysamNone
MeysamNone
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 809
محل سکونت : آذربایجان غربی

جلوگیری از فعالیت بانک‌ها و مؤسسات مالی كه ضوابط انتظامی را رعايت نمي‌كنند

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از جلوگيري از فعاليت بانک‌ها و مؤسسات مالی که ضوابط ابلاغی پلیس را اجرا نكنند، خبر داد.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار رضا محمدي یگانه با اشاره به لزوم ارتقای تمهیدات حفاظتی مؤسسات مالی با هدف پیشگیری از وقوع جرم سرقت، گفت: به موجب بازدیدهای میدانی انجام شده توسط کارشناسان مرتبط در نیروی انتظامی از کلیه مؤسسات مالی سطح استان، بر اساس ضوابط ابلاغی مرکز نواقص موجود احصا و به مدیران مؤسسات ابلاغ شد.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، مراتب در شورای تأمین استان مطرح شد که با عنایت به لزوم حفاظت از بیت‌المال و پیشگیری از وقوع جرم سرقت مقرر شد چنانچه هر یک از مؤسسات و بانک‌های دارای نواقص نسبت به رفع معایب اقدام نکنند، نسبت به پلمب مؤسسه و جلوگیری از فعالیت آن اقدام شود.

به گزارش ايسنا، بنابراعلام پليس هرمزگان، فرمانده انتظامی استان هرمزگان ضمن تشکر و قدردانی از مسئولان آن دسته از مؤسسات مالی که نسبت به رفع معایب حفاظتی خود اقدام و ضریب امنیتی مؤسسه را ارتقاء داده‌اند، از شهروندان نیز خواست از حمل و جابجایی وجه به نقد برای انتقال وجه سایر حساب‌ها و مؤ سسات مالی خوداری و حتماً از ساز و کارهای موجود منجمله چک بین بانکی و غیره استفاده تا زمینه برای سوءاستفاده احتمالی سارقان فراهم نشود.

یک شنبه 15 مرداد 1391  10:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها