نقل قول qolameali
سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
با توجه به اینکه در ماه پرفضیلت رمضان ، ماه نزول قرآن هستیم لذا میهمان این هفته صندلی داغ مدیر محترم تالار قرآنی های راسخون جناب hamed_yurdum می باشد.
با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد برنامه صندلی داغ را آغاز می کنیم.
سؤالات :
1. خودتون رو معرفی کنید.
2. نظرتون راجع به سایت راسخون چیه؟
3. دوست دارید در سایت راسخون جای چه کسی باشید؟
4. از اینکه برروی صندلی داغ نشستید چه احساسی دارید؟
5. همه آیات قرآن نور هستند ، از بین آیات یک آیه را برای زینت دادن به برنامه بنویسید.
با نام و یاد خــــــدا
با سلام و عرض ادب به تمامی مسولین و مدیران و کاربران سایت بزرگ راسخون، طاعات و عبادات همه عزیزان قبول باشه انشاالله....
تشکر میکنم از مدیر تالار پاتوق راسخونی ها جناب qolameali که در این هفته پر فضیلت بنده رو در این صندلی داغ قرار داده تا یه جمع خودمونی بین کاربران داشته باشم ،مطمئنا افتخار بزرگی برا من نصیب شده و حس خوبی دارم ... امیدوارم بتوانم به کمک تمامی کاربران صندلی داغ خوبی را پشت سر بگذارم.
1_بنده حامد چاخرلو (برادر مدیر فعال javid1000) از استان آذربایجان غربی شهرستان شهید پرور سولدوز(نقده) .
مهندسی معماری تموم کردم ،کارمند آموزش پرورش هستم و همون رشته رو تدریس میکنم.
2_به نظر من سایت راسخون سایتی است سرشار از خوبیها، پربار و پر محتوا ،سالم ترین و بهترین مکان برای کاربران اینترنتی ...
3_تا حالا خودم را در سایت جای هیچکس فرض نکردم ولی به این فکر کردم که مسول فروشگاه نمیشم...
4_جالبه .حس خوبی دارم
5_ إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ همانا ما آن [قرآن] را در شب قدر نازل كرديم
از پيامبر گرامى آورده اند كه فرمود: كسى كه در شب قدر با ايمان و يقين به محاسبه رستاخيز، براى عبادت و نيايش برخيزد، گناهان او مورد بخشايش قرار مىگيرد.
انشاالله در شبهای پر فضیلتی که پیش رو داریم بتوانیم در شبی که سرشار از سلامت و رحمت، و تا سپيده دم مژده رسان و ارزانى دارنده صلح و سلام و خير و بركت براى خوبان و كمالجويان است نهایت استفاده و بهره را داشته باشیم.
التماس دعا...