کارآگاهان پليس آگاهي تهران بزرگ سه سارقي را که در پوشش مسافرکش اقدام به زورگيري از مسافران مي کردند را دستگير کردند.
به گزارش سرويس?حوادث? خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در ساعت يک بامداد،شهروندان در تماس با مرکز فوريت هاي پليسي 110 گزارشي درباره تردد تعدادي از سارقان و اراذل و اوباش در محدوده يک گاراژ متروکه در تقاطع خيابان اسکندري - تقاطع کلهر ارائه کردند که موضوع براي بررسي به کلانتري 129 جامي اعلام شد.
با حضور گشت کلانتري 129در داخل پاساژ متروکه، مأموران سه نفر به اسامي ايمان?27 ساله ، ?مهدي?30 ساله و ?علي?37 ساله را دستگير کردند که در بازرسي بدني از آنها، مأموران موفق به کشف يک دستگاه شوکر، يک عدد باتوم، يک قبضه نيمچه و همچنين يک دسته سوئيچ متعلق به يک دستگاه خودرو سواري شدند که با کشف سوئيچ خودرو و در تحقيقات مقدماتي اوليه مشخص شد که اين دسته کليد متعلق به يک دستگاه خودرو پرايد سفيد رنگ پارک شده در بيرون از پاساژ است که در بررسي ارکان هويتي خودرو پرايد سفيد رنگ مشخص شد اين خودرو در منطقه تهرانسر به سرقت رفته است.
با کشف خودرو مسروقه و در بازرسي از داخل اين خودرو نيز مدارک شناسايي ، کارت سوخت ، عابر بانک و ... متعلق به افراد غير کشف شد که با تشکيل پرونده مقدماتي و به دستور بازپرس شعبه سوم دادسراي ناحيه 11 تهران، پرونده براي رسيدگي تخصصي در اختيار پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.
با ارجاع پرونده به پليس آگاهي و در شرايطي که متهمان منکر هرگونه سرقت خودرو و يا ارتکاب ديگر جرايم ارتکابي شده بودند، کارآگاهان با شناسايي مالک خودرو کشف شده به تحقيق از وي پرداختند که وي در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: خودرو را بدون استفاده از قفل فرمان و ... ،در مقابل در منزل پارک کرده بودم که پس از مراجعه به محل پارک خودرو متوجه شدم که سارق يا سارقان اقدام به سرقت آن کرده اند.
در ادامه تحقيقات و با بررسي مدارک شناسايي و ديگر اموال بدست آمده از متهمان، کارآگاهان موفق به شناسايي و دعوت از صاحب اسناد و مدارک کشف شده متعلق به يک دستگاه خودرو داراي سابقه سرقت داخل خودرو در منطقه شهرک گلستان - بلوار گلها شدند که طبق اظهارات صاحب اسناد مشخص شد که اسناد و مدارک وي به همراه يک کيف دستي و به همراه مقاديري وجوه نقد داخل کيف به سرقت رفته است.
با توجه به کشف ديگر اسناد و مدارک شناسايي متعلق به افراد غير از داخل خودرو پرايد کشف شده، کارآگاهان ضمن شناسايي يکي ديگر از مالباختگان و در تحقيقات انجام شده اطلاع پيدا کردند که وي به شيوه زورگيري و توسط سرنشينان يک دستگاه خودرو پرايد نقره اي رنگ مورد سرقت وجوه نقد و ديگر اسناد و مدارک همراه خود قرار گرفته است .
با شناسايي اين مالباخته، وي به محض مواجهه حضوري با متهمان آنها را به عنوان سرنشينان خودرو پرايد نقره اي مورد شناسايي قرار داد و در اظهارات خود به کارآگاهان گفت که نرسيده به چهارراه يافت آباد سوار يک دستگاه خودرو پرايد نقره اي رنگ به مقصد آذري ، با سه سرنشين شدم که بعد از طي مسيري کوتاه و در زمان پرداخت کرايه، ناگهان دو سرنشين صندلي جلو و عقب پرايد با تهديد چاقو و ضمن ضرب و جرح من اقدام به سرقت مبلغ 500 هزار تومان وجه نقد ، گوشي تلفن همراه و دو عدد کارت عابر بانک از من کردند که پس از سرقت عابر بانک ها و اطمينان از رمز کارت ها ، مرا در منطقه 17 تهران و در جنب ريل هاي قطار از ماشين پياده و بلافاصله از محل متواري شدند و در فاصله زماني مراجعه به بانک براي ابطال حساب هاي عابر بانک متوجه شدم که سارقان در چندين نوبت اقدام به برداشت پول از حساب هاي من کرده اند.
مالباخته ديگري نيز متهمان را به عنوان سارقان زورگير تحت پوشش مسافرکشي و اينبار بوسيله يک دستگاه خودرو پرايد سفيد رنگ - مشابه خودرو کشف شده - مورد شناسايي قرار داد و در اظهارات مشابهي عنوان داشت که در در منطقه دهکده المپيک و توسط متهمان مورد زورگيري ، تهديد و ضرب و شتم قرار گرفته است.
متهمان که تا قبل از انجام تحقيقات پليسي و شناسايي مالباختگان، منکر هرگونه سرقتي شده بودند پس از مواجهه حضوري با مالباختگان به ناچار لب به اعتراف گشوده و علاوه بر اعتراف صريح به زورگيري از اين افراد، به سرقت خودرو پرايد سفيد رنگ اعتراف کردند.
?علي? در اعترافات خود به کارآگاهان گفت که سرقت پرايد کار ?مهدي?بوده و او با ماشين مسروقه به دنبال من آمد و با هم به گاراژ رفتيم و قصد داشتم تا در آنجا و براي يکي از دوستانم يک دستگاه خودرو سرقتي خريداري کنم که با حضور مأموران در محل دستگير شدم.
?مهدي?نيز پس از اطلاع از اعترافات ديگر اعضاي گروه به ناچار لب به اعتراف گشود اما در مورد سرقت خودرو پرايد سفيد رنگ عنوان داشت که خودرو را با همدستي ?علي? انجام داده و به همراه او و ايمان اقدام به ارتکاب ديگر جرايم کرده است .
سرهنگ ميرزکي، رئيس پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران بزرگ در ادامه اعلام اين خبر با اشاره به دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهمان پرونده گفت: با شناسايي متهمان از سوي تعدادي از مالباختگاني که به شيوه زورگيري مورد سرقت اموال، تهديد و ضرب و جرح قرار گرفته و همچنين کشف سلاح هاي سرد از متهمان و اعتراف صريح آنها به ارتکاب جرايم مختلف بويژه زورگيري و احتمال افزايش تعداد مالباختگان و ديگر جرايم ارتکابي، دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهمان از سوي بازپرس پرونده صادر شده است لذا از کليه شکات و مالباختگاني که موفق به شناسايي متهمان شده اند دعوت مي شود تا براي طرح و پيگيري شکايات خود به پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در ميدان حر - خيابان 12 فروردين مراجعه کنند.