0

مرد انتقام گير 2 زن چاقوکش اجير کرده بود

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

مرد انتقام گير 2 زن چاقوکش اجير کرده بود

مردي که در پي اختلاف با خانواده همسرش به قصد انتقام گيري، دو زن را براي کشتن يکي از اقوام او اجير کرده و خودروي آنها را به آتش کشيده بود، به اتفاق همدستانش تحت تعقيب پليس شهريار قرار گرفت.

به گزارش جام جم، هفته گذشته مردي با حضور در پليس آگاهي شهريار عليه دو زن به اتهام سوءقصد به جان همسر و نوزاد 10 ماهه اش شکايت کرد.

شاکي گفت: روز حادثه در حال رفتن به محل کارم بودم که دوست همسرم در تماس با من خبرداد او بي هوش در خانه افتاده است. بلافاصله به خانه بازگشتم و همسرم را که بي هوش بود به درمانگاه بردم.

شاکي افزود: همسرم پس از به هوش آمدن گفت: دقايقي پس از خارج شدن من از خانه و با به صدا در آمدن زنگ در، به خيابان آمده و دو زن غريبه را ديده است که آنها ابتدا نشاني خانه اي را از او پرسيده و سپس در حالي که چاقو به دست داشته اند او را با تهديد به درون خانه کشانده و آنقدر کتکش زده اند که بي هوش شده است. شاکي يادآور شد: زنان مهاجم پس از به هم ريختن اثاثيه خانه، متواري شده اند.

در پي اين شکايت و تشکيل پرونده قضايي، تحقيقات پليسي براي شناسايي و دستگيري دو زن شرور آغاز شد.

ردپاي يک آشنا در اجير کردن آدمکش ها

با شروع تحقيقات ماموران متوجه شدند داماد يکي از بستگان مرد شاکي پيش از اين با او اختلاف داشته و از طريق يک فرد غريبه او را تهديد کرده است. با به دست آمدن اين سرنخ داماد جوان تحت تعقيب قرار گرفت.

در حالي که جستجوي پليس ادامه داشت، شاکي چند روز بعد با حضور دوباره در مرکز پليس گفت، مردي که پليس در تعقيب اوست، در غياب آنها مقابل خانه پدري اش آمده و خودروي پرايد او را آتش زده و متواري شده است.

در پي اين گزارش، ماموران در محل حادثه حضور يافتند و معلوم شد گفته هاي شاکي صحت دارد و خودروي او طعمه حريق شده است. در تحقيق از همسايه ها معلوم شد آنها مرد جواني را ديده اند که پس از ريختن بنزين روي خودروي پرايد و آتش زدن آن متواري شده است.

با اطلاعاتي که شاهدان در اختيار پليس قرار دادند، چهره نگاري رايانه اي از مرد آتش افروز انجام و معلوم شد تصوير به دست آمده متعلق به همان متهم تحت تعقيب پليس است. با جمع بندي اطلاعات و سرنخ هاي اين پرونده، تلاش براي دستگيري متهم و همدستانش ادامه دارد.

جمعه 13 مرداد 1391  11:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها