0

خط دفاع سپاهان هماهنگ نبود

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

خط دفاع سپاهان هماهنگ نبود


تاميني:

خط دفاع سپاهان هماهنگ نبود


مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: خط دفاعي ما مقابل راه‌آهن هماهنگ نبود اما با تمرين بيشتر،‌ خوب مي‌شويم.


 هادي تاميني درباره بازي شب گذشته مقابل راه آهن اظهار داشت: را موقعيت هاي خود به خوبي استفاده نکرديم.


 وي در خصوص اينکه راه‌آهني ها معتقد هستند گل اول سپاهان آفسايد بوده عنوان کرد: خيلي مواقع هم بوده که سپاهان گل زده و گفته اند آفسايد است. گل اول تيم درست بود. بالاخره بايد يک اشتباهي رخ دهد تا گلي وارد دروازه حريفان شود.


 تاميني در ارتباط با عملکرد ضعيف خط دفاع سپاهان در بازي شب گذشته گفت: در اين مسابقه با هم هماهنگ نبوديم اما اين مشکلي نيست که حل نشود و به زودي با تمرينات بيشتر اين مسئله حل مي شود.


 اين بازيکن در خصوص اينکه آيا در زير سايه جدايي سيد جلال حسيني و بنگر قرار گرفته اند، گفت: اين طور نيست. اين دو، بازيکنان خوبي بودند که جدا شدند اما بازيکنان جديد هم مي توانند جاي بقيه را پر کنند.


 تاميني در پاسخ به اين سؤال که از سپاهان توقع ديگري مي رود و هنوز چهره مدعي نشان داده است، گفت: از پرسپوليس و استقلال توقع قهرماني بيشتر است. درست است که سپاهان فصل پيش قهرمان شده اما بازيکنان زيادي از تيم جدا شده اند و امسال هم هنوز نتايج بدي نگرفته ايم. سال پيش هم کسي از تيم ما انتظار قهرماني نداشت اما قهرمان شديم.


 مدافع سپاهان در مورد هواداران اين تيم نيز تصريح کرد: من دست آنها را مي بوسم چون تا دقيقه 90 ما را تشويق و حمايت کردند.


 ديدار تيم هاي سپاهان و راه آهن با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.


 

 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 12 مرداد 1391  7:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها