0

مانيتوري با ضخامت 3 ميليمتر

papari
papari
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 314

مانيتوري با ضخامت 3 ميليمتر

سوني كه قيمت اين محصول را براي بازارهاي آمريكا 2499 دلار در نظر گرفته بود، هم‌اكنون Bravia XEL-1 TV را با قيمت 3489 دلار در آمريكا به فروش مي‌رساند.
شركت سوني مانيتور هوشمند و فوق باريك خود را دو سال پس از معرفي به بازارهاي جهاني، سرانجام وارد بازارهاي بريتانيا كرد.
به گزارش فارس به نقل از نيويورك‌تايمز، اين مانيتور 11 اينچي Bravia XEL-1 TV نام دارد و ضخامت آن تنها 3 ميليمتر است.
سوني كه قيمت اين محصول را براي بازارهاي آمريكا 2499 دلار در نظر گرفته بود، هم‌اكنون Bravia XEL-1 TV را با قيمت 3489 دلار در آمريكا به فروش مي‌رساند.
كارشناسان اعلام كرده‌اند كه افزايش دو برابري قيمت اين مانيتور در بازارهاي بريتانيا نسبت به آمريكا باعث خواهد شد تا كاربران استقبال چنداني از اين محصول نكنند.
اين مانيتور به يك پايه ويژه متصل شده است كه امكان حركت آن را به جهات مختلف فراهم مي‌كند. به گفته سوني، روي اين پايه اسپيكرهاي ويژه‌اي كار گذاشته شده است كه صدا را با كيفيت بالا براي كاربر پخش مي‌كند و نياز آن را به استفاده از ديگر اسپيكرها برطرف مي‌سازد.
اين نمايشگر كيفيت تصوير بسيار بالايي دارد و سوني هنوز تاريخ عرضه آن به ديگر كشورها را اعلام نكرده است.
و این جهان پر از صدای پای مردمی است که همچنانکه تو را می بوسند در ذهن خود طناب دارت را می بافند.
دوشنبه 28 بهمن 1387  3:54 AM
تشکرات از این پست
MoHaMMaD19
MoHaMMaD19
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 141
سه شنبه 13 اسفند 1387  11:31 PM
تشکرات از این پست
pino61
pino61
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 47