خلعتبری واقعی را در آینده خواهید دید
کرانچار: بازیکنان سپاهان خواستههایم را برآورده نکردند/تساوی برابر راهآهن به حق بود
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: بازیکنانم در دیدار برابر راهآهن نتوانستند خواستههایم را برآورده کنند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار پس از تساوی 2 بر 2 سپاهان و راهآهن عنوان کرد: راهآهن بازی خوبی انجام داد و بازیکنان ما نتوانستند خواستههای مرا برآورده کنند. تساوی نتیجه به حقی بود. ما مشکلاتی در خط دفاعی در هفته جاری داشتیم و باید آن را برطرف کنیم.
وی در مورد اینکه علی دایی گفته سپاهان کار خاصی در بازی انجام نداد، خاطرنشان کرد: تیم ما در این بازی خوب کار نکرد. نسبت به 2 بازی گذشته ضعیفتر بازی کردیم، اما بدشانس هم بودیم. در دفاع مشکلاتی داشتیم که باید با تمرینات برطرف کنیم.
کرانچار در خصوص عملکرد داوری تصریح کرد: در مورد تیم داوری نمیتوانم صحبت کنم. به بازیکنانم گوشزد کرده بودم مراقب حرکات عباسفرد باشند اما نتوانستند وظیفه خود را به خوبی انجام دهند. دو دفاع وسط ما هماهنگ کار نکردند اما به نظرم در مجموع داوری سختگیرانه عمل کرد.
وی در خصوص صحنه آفساید و رسیدن سپاهان به گل در این صحنه گفت: نمیتوانم بگویم آفساید بود یا نبود. من درباره تیم خود صحبت میکنم و کاری به مسائل دیگر ندارم.
سرمربی سپاهان در خصوص اینکه آیا با چنین دفاعی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با مشکل روبهرو نمیشود، گفت: با یک بازی نمیتوان به خط دفاعی تیم ایراد وارد کرد. بازیهای زیادی تا رسیدن به لیگ قهرمانان آسیا داریم و تلاش میکنیم روز به روز بهتر شویم. قطعاً در این مدت این مشکل را برطرف خواهیم کرد.
کرانچار افزود: بازیکنان ما بازی را ساده گرفته بودند. به آنها گفته بودم عباسفرد، شیری و بهادر عبدی را بگیرند و نکات لازم را به آنها گوشزد کرده بودم اما وظیفه خود را خوب انجام ندادند.
وی در پایان در خصوص عملکرد محمدرضا خلعتبری گفت: با توجه به اینکه او جزو نفرات آخر بود که به ما ملحق شد هماکنون هماهنگی لازم را با دیگر بازیکنان ندارد اما به مرور زمان قطعاً بهتر خواهد شد. خلعتبری برابر راهآهن بد نبود و مطمئن باشید در آیندهای نزدیک او هماهنگتر خواهد شد و خلعتبری واقعی را خواهید دید.