0

**آیات دلنشین**طرح ختم آنلاین قرآن کریم

fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4054

پاسخ به:**بهترین آیاتی که خوندید**طرح ختم آنلاین قرآن کریم

«و قل جاء الحق و ذهق الباطل إنّ الباطل کان ذهوقاً؛
بگو حق آمد و باطل از میان رفت، بی‌تردید باطل نابود شدنی است». (سوره اسراء، ایه 81)

چهارشنبه 3 آبان 1391  10:18 PM
تشکرات از این پست
bivafa
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

خداوند در بسیاری از آیات قرآن با بندگان خود با استفاده از لفظ «من» و «ما» سخن گفته است، یکی از شگفت‌انگیزترین آیات، آیه‌ای است که خداوند در آن هفت بار لفظ «من» را بکار برده است و این آیه در وصف رابطه خدا با بندگان و ضمانت کردن استجابت دعای ایشان است:

"و اذاسَئَلَکَ عِبادی عَنّی فَاِنّی قَریب اُجیبُ دَعوَةَ الدّاعِ اِذا دَعان فَلیستَجیبُوالی وَ لیؤمِنُوا بی لَعَلَّهُم یرشُدُون"

[ای پیامبر!] هر گاه بندگان من از تو در مورد من سؤال کردند [بگو] من بسیار نزدیکم، هر گاه کسی مرا بخواند، اجابت می‌کنم پس به ندای من پاسخ دهند و به من ایمان آورند تا راه راست یابند». (سوره بقره، آیه 186)

مفسّر بزرگ قرآن علامه طباطبایی (ره) این آیه را یکی از زیباترین و لطیف‌ترین آیات قرآن در زمینه دعا می‌داند.

اگر چه همه انسانها به هنگام بروز سختی و مشکلات به طور فطری خدا را می‌خوانند و از او کمک می‌جویند، لکن خداوند در برخی آیات قرآن کریم ضمن بیان دعای پیامبران و گروه‌های مختلف مردم، فرهنگ نیایش، آداب و شیوه گفتگوی با خود را به ما آموخته ا

چهارشنبه 3 آبان 1391  10:18 PM
تشکرات از این پست
bivafa
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

آیه 135 سوره آل عمران

نیکان آنها هستند که هرگاه کار ناشایست از آنها سرزند یا ظلمی به نفس خویش کنند(گناه)خدا را به یاد می آورند و از گناه خود به درگاه خود گناه و استغفار می کنند زیرا که می دانند جز خدا هیچکس نمی تواند گناه خلق را بیامرزد و آنها هستند که اصرار در کار  زشت نکنند چون به زشتی معصیت آگاهند

جمعه 5 آبان 1391  9:07 AM
تشکرات از این پست
bivafa
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

آیه 20 سوره حدید(و مَا الحَیواةُ الدّنیا اِلّا متاعُ الغُرور)

بدانید که زندگی در دنیا چیزی جز متاع فریب و غرور نیست!

تشکرات از این پست
bivafa
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

آیات 11 و 12 سوره حجرات

ای مردمان با ایمان هیچ گروهی از شما گروه دیگر را مسخره نکند،شاید آنها از خود اشان بهتر باشند و زنان زنان دیگر را مسخره ننمایند،شاید که مسخره شوندگان بهتر از آنان باشند و از یکدیگر عیب جویی نکنید و با لقبهای ناپسند سرزنش ننمایید و هر که توبه ننماید پس اینان ستمگرانند11 شما که ایمان دارید از بسیاری گمانها(بدبینی) بپرهیزید که بعضی گمان ها گناه است، کنجکاوی در احوال دیگران مکنید و غیبت همدیگر را نکنید،آیا دوت دارید فری از شما که گوشت مردار برادرش را بخورد؟!طوری که شما آن را بد می شمارید،از خدا بترسید که خدا توبه پذیر و مهربان است

تشکرات از این پست
bivafa
eshag1
eshag1
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 153

ایه 34 سوره احقاف

18وَ لِکُلٍّ دَرَجاتٌ مِمَّا عَمِلُوا وَ لِيُوَفِّيَهُمْ أَعْمالَهُمْ وَ هُمْ لا يُظْلَمُونَ

و برای هر یک ( از مؤمنان و کافران ) درجاتی است ( از ایمان و کفر و سعادت و شقاوت و پاداش و کیفر ) نشأت یافته از آنچه انجام داده اند. ( این رفتار برای عللی است ) و برای آنکه خداوند ( جزای ) عمل های آنها را ( یا تجسم یافته عین اعمالشان را ) به نحو کامل به آنها بدهد ، و هرگز آنها مورد ستم قرار نمی گیرند و از ثوابشان کاسته یا بر عقابشان افزوده نمی گردد.

سه شنبه 9 آبان 1391  3:42 PM
تشکرات از این پست
bivafa
eshag1
eshag1
کاربر برنزی

ایه 9 سوره احزاب

ياايّها الّذين امنوا اذكروا نعمه الله عليكم اذ جاءتكم جنود فارسلنا عليهم ريحا و جنودا لم تروها و كان الله بما تعملون بصيرا
اى كسانى كه ايمان آورده ايد نعمتى را كه خدا به شما ارزانى داشته به ياد آوريد و فراموش مكنيد روزى را كه لشكرها به سويتان آمدند، ما، بادى و لشكرى كه نمى ديديد بر شما فرستاديم ، و خدا به آنچه شما مى كنيد بينا است

سه شنبه 9 آبان 1391  3:53 PM
تشکرات از این پست
bivafa
eshag1
eshag1
کاربر برنزی

ایه 35 سوره احزاب

ان المسلمين و المسلمات و المؤمنين و المومنات و القانتين و القانتات و الصادقين و الصادقات و الصابرين و الصابرات و الخاشعين و الخاشعات و المتصدقين و المتصدقات و الصائمين و الصائمات و الحافظين فروجهم و الحافظات و الذاكرين الله كثيرا و الذكرت اعد الله لهم مغفره اجرا عظيما

بدرستى كه مردان مسلمان، و زنان مسلمان و مردان مومن، و زنان مومن، مردان عابد، و زنان عابد، مردان راستگو، و زنان راستگو، مردان صابر و زنان صابر، مردان خاشع، و زنان خاشع، مردان و زنانى كه صدقه مى دهند، مردان و زنانى كه روزه مى گيرند، مردان و زنانى كه شهوت و فرج خود را حفظ مى كنند، مردان و زنانى كه خدا را بسيار ذكر مى گويند، و ياد مى كنند، خداوند برايشان آمرزشى و اجرى عظيم آماده كرده است

سه شنبه 9 آبان 1391  4:01 PM
تشکرات از این پست
bivafa
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء

آیا آن کیست که دعای بیچارگان مضطر را به اجابت میرساند ؟و رنج و غم آنان را برطرف میسازد ؟

آیه 62 سوره نمل

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 14 آذر 1391  1:15 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh faghaghia bivafa
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

آیه 45 سوره فاطر

وَ لَوْ يُؤاخِذُ اللَّهُ النَّاسَ بِما کَسَبُوا ما تَرَکَ عَلى ظَهْرِها مِنْ دَابَّةٍ وَ لکِنْ يُؤَخِّرُهُمْ إِلى أَجَلٍ مُسَمًّى فَإِذا جاءَ أَجَلُهُمْ فَإِنَّ اللَّهَ کانَ بِعِبادِهِ بَصِيراً

اگر خداوند مردم را بسبب کارهايي که انجام داده‏اند مجازات کند، جنبنده‏اي را بر پشت زمين باقي نخواهد گذاشت؛ ولي (به لطفش) آنها را تا سرآمد معيني تاخير مي‏اندازد (و مهلت اصلاح مي‏دهد) اما هنگامي که اجل آنان فرا رسد، (خداوند هر کس را به مقتضاي عملش جزا مي‏دهد) او نسبت به بندگانش بيناست (و از اعمال و نيات همه آگاه است).

سه شنبه 14 آذر 1391  1:50 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri bivafa
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

وَ إِنْ تُطِعْ أَکْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوکَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلاَّ الظَّنَّ وَ إِنْ هُمْ إِلاَّ يَخْرُصُونَ/ 116 انعام

اگر از بيشتر کساني که در روي زمين هستند اطاعت کني، تو را از راه خدا گمراه مي کنند؛ (زيرا) آنها تنها از گمان پيروي مي‏نمايند، و تخمين و حدس (واهي) مي‏زنند.

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

سه شنبه 14 آذر 1391  2:01 PM
تشکرات از این پست
bivafa
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

(الرعد – 28)

«الَّذينَ آمَنُوا وَ تَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»

آنها كسانى هستند كه ايمان آورده و دلهايشان به ياد خدا آرامش می‏گيرد، آگاه باشيد كه تنها با ياد خدا دلها آرامش پيدا میكند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 14 آذر 1391  2:16 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri bivafa
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

ایه 10 سوره تحریم

ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلاً لِّلَّذِينَ كَفَرُوا اِمْرَأَةَ نُوحٍ وَاِمْرَأَةَ لُوطٍ كَانَتَا تَحْتَ عَبْدَيْنِ مِنْ عِبَادِنَا صَالِحَيْنِ فَخَانَتَاهُمَا فَلَمْ يُغْنِيَا عَنْهُمَا مِنَ اللَّهِ شَيْئاً وَقِيلَ ادْخُلَا النَّارَ مَعَ الدَّاخِلِينَ ‏

خداوند از ميان كافران ، زن نوح و زن لوط را مثل زده است . آنان در حباله نكاح دو تن از بندگان خوب ما بودند و ( با ساخت و پاخت با قوم خود ، و گزارش اسرار و اخبار بديشان ) به آن دو خيانت كردند و آن دو نتوانستند در پيشگاه الهي كمترين كاري براي ايشان بكنند و ( آنان را از عذاب خانمانسوز دنيوي ، و سخت كمرشكن اخروي نجات دهند . به هنگام مرگ توسّط فرشتگان بديشان ) گفته شد : به دوزخ درآئيد همراه با همه كساني كه بدان در مي‌آيند .‏

سه شنبه 14 آذر 1391  6:43 PM
تشکرات از این پست
bivafa
faghaghia
faghaghia
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 486

آیه 22 سوره ابراهیم (وقتی روز قیامت می شود مناظره شیطان با آدمها)

ترجمه:چون کار به پایان آید شیطان گوید:

خدابه شما وعده داد و وعده او درست بود و من نیز به شما وعده دادم ولی وعده  خود خلاف کردم وبرایتان هیچ دلیل وبرهانی نیاوردم جز آنکه دعوتتان کردم شما نیز دعوت مرا اجابت کردید پس مرا ملامت نکنیدخود را ملامت کنید....

چهارشنبه 29 آذر 1391  8:57 PM
تشکرات از این پست
bivafa
amvagedarya
amvagedarya
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 575

آیه 22-24 سوره حشر

اوست‏خدايى كه غير از او معبودى نيست داننده غيب و آشكار است اوست رحمتگر مهربان (22)

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ ﴿22﴾

اوست‏خدايى كه جز او معبودى نيست همان فرمانرواى پاك سلامت[بخش و] مؤمن [به حقيقت‏حقه خود كه] نگهبان عزيز جبار [و] متكبر [است] پاك است‏خدا از آنچه [با او] شريك مى‏گردانند (23)

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ ﴿23﴾

اوست‏خداى خالق نوساز صورتگر [كه] بهترين نامها [و صفات] از آن اوست آنچه در آسمانها و زمين است [جمله] تسبيح او مى‏گويند و او عزيز حكيم است (24)

هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿24﴾

سه شنبه 24 اردیبهشت 1392  1:35 PM
تشکرات از این پست
a_sadri bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها