0

**آیات دلنشین**طرح ختم آنلاین قرآن کریم

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

**آیات دلنشین**طرح ختم آنلاین قرآن کریم

سلام  و عرض ادب خدمت تمامی کاربران محترم راسخونی

طاعات و عبادات همه عزیزان قبول باشه انشاالله....

در صورت تمایل  بهترین آیاتی که در طی ختم آنلاین قرآن کریم تلاوت نموده اید و به دلتان نشسته را همراه با معنی یا نکات آموزنده دیگر آن آیه در این تاپیک ارسال فرمایید
هر چند که همه آیات قرآن  از بهترین و دلنشین ترین کلام ها  هستند و شکی در این نیست، اما با این حال بعضی ها بیشتر می درخشند و یا به دل قاری آن بیشتر می نشینند.

التماس دعا

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 11 مرداد 1391  1:33 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala hamed_yurdum ravabet_rasekhoon mohammad_43 architect0811 nikbakht88 azadeh_69 anar6667 farshon zahra_53 rafsanjani20 siasport23 eshag1 yaroghyekhatoon yasbagheri nazaninfatemeh catcat AliFanoodi mina_k_h hashmtjdd
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:**بهترین آیاتی که خوندید**طرح ختم آنلاین قرآن کریم

با سلام و خسته نباشید.
تشکر میکنم از مدیر گرامی آقای Bivafa از پیشنهاد زیباشون.
این هم آیه منتخب بنده که خیلی هم دوسش دارم:

فَبِأَيِّ آلاءِ رَبِّکُما تُکَذِّبانِ

پس کدامين نعمتهاي پروردگارتان را تکذيب مي‏کنيد (شما اي گروه جن و انس)؟!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

شنبه 14 مرداد 1391  10:56 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43 architect0811 hamed_yurdum nikbakht88 bivafa azadeh_69 zahra_53 siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon AliFanoodi hashmtjdd
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

آیه 95 سوره مبارک انعام :

إِنَّ اللّهَ فَالِقُ الْحَبِّ وَالنَّوَى يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَمُخْرِجُ الْمَيِّتِ مِنَ الْحَيِّ ذَلِكُمُ اللّهُ فَأَنَّى تُؤْفَكُونَ (95)

خداوند، شكافنده دانه و هسته است‏؛ زنده را از مرده خارج مى‏سازد، و مرده را از زنده بيرون مى‏آورد؛ اين است خداى شما! پس چگونه از حقّ منحرف مى‏شويد؟! «95»

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 14 مرداد 1391  12:56 PM
تشکرات از این پست
architect0811 ravabet_rasekhoon hamed_yurdum nikbakht88 bivafa azadeh_69 zahra_53 siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ مَثَلُ الَّذينَ يُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّهِ وَ تَثْبيتاً مِنْ أَنْفُسِهِمْ کَمَثَلِ جَنَّةٍ بِرَبْوَةٍ أَصابَها وابِلٌ فَآتَتْ أُکُلَها ضِعْفَيْنِ فَإِنْ لَمْ يُصِبْها وابِلٌ فَطَلٌّ وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ بَصيرٌ  

و مثل آنان که مالشان را در راه خشنودی خدا انفاق کنند و با کمال اطمینان خاطر ، دل به لطف خدا شاد دارند مثل بوستانی است که در زمین بلندی باشد و بر آن باران زیادی به موقع ببارد و حاصلی دو چندان ( که منتظرند ) دهد ، و اگر باران زیاد نیاید ، اندک بارد ( تا باز به ثمر رسد ) ، و خدا ( به کار شما ) بیناست. آیه 256 سوره مبارکه بقره
یک شنبه 15 مرداد 1391  12:47 PM
تشکرات از این پست
bivafa azadeh_69 architect0811 ravabet_rasekhoon mohammad_43 zahra_53 hamed_yurdum siasport23 mansoure1373 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon hashmtjdd
mari66
mari66
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

وَ إِذا سَأَلَکَ عِبادی عَنِّی فَإِنِّی قَریبٌ أُجیبُ دَعْوَةَ الدّاعِ إِذا دَعانِ فَلْیَسْتَجیبُوا لی وَ لْیُؤْمِنُوا بی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ

و هنگامى که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، (بگو:) من نزدیکم; دعاى دعاکننده را، به هنگامى که مرا مى خواند، پاسخ مى گویم. پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند).

زندگی، دست نوازش به ســر نوزادی است.

یک شنبه 15 مرداد 1391  7:21 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa nikbakht88 ravabet_rasekhoon mohammad_43 zahra_53 hamed_yurdum siasport23 eshag1 sahar22 dehghdny yaroghyekhatoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام

وَ عِنْدَهُ مَفاتِحُ الْغَيْبِ لا يَعْلَمُها إِلاَّ هُوَ وَ يَعْلَمُ ما فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ ما تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلاَّ يَعْلَمُها وَ لا حَبَّةٍ في‏ ظُلُماتِ الْأَرْضِ وَ لا رَطْبٍ وَ لا يابِسٍ إِلاَّ في‏ کِتابٍ مُبينٍ 

و کلیدهای خزائن غیب نزد اوست ، کسی جز او بر آن آگاه نیست و نیز آنچه در خشکی و دریاست همه را می داند و هیچ برگی از درخت نمی افتد مگر آنکه او آگاه است و نه هیچ دانه ای در زیر تاریکی های زمین و نه هیچ تر و خشکی ، جز آنکه در کتابی مبین مسطور است.

آیه 59 سوره مبارکه انعام. در ضمن این آیه در رکعت دوم نماز غفیله بعد از حمد و به جای سوره ذکر می شود.

دوشنبه 16 مرداد 1391  7:07 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa ravabet_rasekhoon mohammad_43 zahra_53 hamed_yurdum siasport23 eshag1 sahar22 dehghdny yaroghyekhatoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

وَ ما ظَنُّ الَّذِينَ يَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّ اللَّهَ لَذُو فَضْلٍ عَلَى النَّاسِ وَ لکِنَّ أَکْثَرَهُمْ لا يَشْکُرُونَ

روز قیامت تصوّر آنان که بر خدا دروغ می بندند (درباره کیفرشان) چیست؟ بدون تردید خداوند دارای فضلی (عظیم) بر مردم است ولی بیشترشان سپاسگزاری نمی کنند.آیه 60 سوره یونس

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 18 مرداد 1391  11:03 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa ravabet_rasekhoon mohammad_43 hamed_yurdum siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بسم الله الرحمن الرحیم

"إِنِّي تَوَكَّلْتُ عَلَى اللّهِ رَبِّي وَرَبِّكُم مَّا مِن دَآبَّةٍ إِلاَّ هُوَ آخِذٌ بِنَاصِيَتِهَا إِنَّ رَبِّي عَلَى صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ"

من بر خدا که پروردگار من و شماست توکل کرده‌ام، که زمام اختیار هر جنبنده‌ای به دست اوست و البته پروردگار من (در کار بندگان) به راه راست است.

آیه 56 سوره هود

پنج شنبه 19 مرداد 1391  6:56 PM
تشکرات از این پست
bivafa mohammad_43 ravabet_rasekhoon zahra_53 hamed_yurdum siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon hashmtjdd
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

"قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ"

"بگو: همانا نماز و طاعت و تمام اعمال من و حیات و ممات من همه برای خداست که پروردگار جهانیان است."

آیه 162 سوره انعام

پنج شنبه 19 مرداد 1391  7:15 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa mohammad_43 ravabet_rasekhoon zahra_53 hamed_yurdum azimimohsen siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon
mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ‏

وَ إِذا سَأَلَکَ عِبادی عَنِّی فَإِنِّی قَریبٌ أُجیبُ دَعْوَةَ الدّاعِ إِذا دَعانِ فَلْیَسْتَجیبُوا لی وَ لْیُؤْمِنُوا بی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ

ترجمه آيه:

و هنگامى که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، (بگو:) من نزدیکم; دعاى دعاکننده را، به هنگامى که مرا مى خواند، پاسخ مى گویم. پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند).

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

جمعه 20 مرداد 1391  7:16 PM
تشکرات از این پست
bivafa nikbakht88 ravabet_rasekhoon mmortaji67 zahra_53 hamed_yurdum siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بسم الله الرحمن الرحیم

"وَلَا نُكَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَلَدَيْنَا كِتَابٌ يَنطِقُ بِالْحَقِّ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ"

"و ما هیچ نفسی را بیش از وسع و توانایی او تکلیف نمی‌کنیم و نزد ما کتابی است (از لوح محفوظ الهی) که آن کتاب سخن به حق گوید و به هیچ کس هرگز ستم نخواهد شد."

آیه 62 سوره مومنون 

دوشنبه 23 مرداد 1391  1:34 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon architect0811 mmortaji67 mohammad_43 zahra_53 hamed_yurdum azimimohsen siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بسم الله الرحمن الرحیم

أَوَلَيْسَ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ بِقَادِرٍ عَلَى أَنْ يَخْلُقَ مِثْلَهُم بَلَى وَهُوَ الْخَلَّاقُ الْعَلِيمُ ﴿۸۱﴾

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ﴿۸۲﴾

فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ ﴿۸۳﴾

آيا كسى كه آسمانها و زمين را آفريده توانا نيست كه [باز] مانند آنها را بيافريند آرى اوست آفريننده دانا (۸۱)

چون به چيزى اراده فرمايد كارش اين بس كه مى‏گويد باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲)

پس [شكوهمند و] پاك است آن كسى كه ملكوت هر چيزى در دست اوست و به سوى اوست كه بازگردانيده مى‏شويد (۸۳)

آیات 81- 83 سوره مبارکه یس

چهارشنبه 25 مرداد 1391  1:13 PM
تشکرات از این پست
architect0811 mmortaji67 bivafa mohammad_43 zahra_53 ravabet_rasekhoon hamed_yurdum azimimohsen siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

بسم الله الرحمن الرحیم

إِذْ يَتَلَقَّى الْمُتَلَقِّيَانِ عَنِ الْيَمِينِ وَعَنِ الشِّمَالِ قَعِيدٌ ﴿۱۷

مَا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ ﴿۱۸

وَجَاءَتْ سَكْرَةُ الْمَوْتِ بِالْحَقِّ ۖ ذَٰلِكَ مَا كُنْتَ مِنْهُ تَحِيدُ ﴿۱۹

آن گاه که دو ملک دریافت دارنده (یعنی فرشتگان مراقب و حاضر مأمور نگارش اعمال خیر و شر او) از طرف راست و چپ (به مراقبت او) بنشسته و (اعمال آدمی را) دریافت می‌دارند.

سخنی بر زبان نیاورد جز آنکه همان دم فرشته‌ای مراقب و آماده است. 
و (به هوش آیید که) هنگام بیهوشی و سختی مرگ به حق و حقیقت فرا رسید، آری همان مرگی که از آن دوری می‌جستی.

آیات 17 – 19 سوره مبارکه ق

پنج شنبه 26 مرداد 1391  1:54 PM
تشکرات از این پست
bivafa mohammad_43 zahra_53 ravabet_rasekhoon hamed_yurdum azimimohsen siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon meshkat2010
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول nikbakht88

بسم الله الرحمن الرحیم

إِذْ يَتَلَقَّى الْمُتَلَقِّيَانِ عَنِ الْيَمِينِ وَعَنِ الشِّمَالِ قَعِيدٌ ﴿۱۷

مَا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ ﴿۱۸

وَجَاءَتْ سَكْرَةُ الْمَوْتِ بِالْحَقِّ ۖ ذَٰلِكَ مَا كُنْتَ مِنْهُ تَحِيدُ ﴿۱۹

آن گاه که دو ملک دریافت دارنده (یعنی فرشتگان مراقب و حاضر مأمور نگارش اعمال خیر و شر او) از طرف راست و چپ (به مراقبت او) بنشسته و (اعمال آدمی را) دریافت می‌دارند.

سخنی بر زبان نیاورد جز آنکه همان دم فرشته‌ای مراقب و آماده است. 
و (به هوش آیید که) هنگام بیهوشی و سختی مرگ به حق و حقیقت فرا رسید، آری همان مرگی که از آن دوری می‌جستی.

آیات 17 – 19 سوره مبارکه ق

سلام

تشکر ویژه از nikbakht88 عزیز به خاطر مشارکت فعال در این تاپیک. انشاالله پاداش کارهای خیر و ثوابتون رو از خداوند دریافت کنی.

این آیه رو الان خوندم. جالب و تامل برانگیز .......

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 26 مرداد 1391  3:36 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 ravabet_rasekhoon hamed_yurdum azimimohsen siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ‏

آیات 63 تا 65 سوره مبارک واقعه

أَفَرَأَیْتُمْ مَا تَحْرُثُونَ ﴿٦٣﴾

أَأَنْتُمْ تَزْرَعُونَهُ أَمْ نَحْنُ الزَّارِعُونَ ﴿٦٤﴾

لَوْ نَشَاءُ لَجَعَلْنَاهُ حُطَامًا فَظَلْتُمْ تَفَکَّهُونَ ﴿٦٥﴾

آيا هيچ درباره آنچه كشت مى‏كنيد انديشيده‏ايد؟! (63)

آيا شما آن را مى‏رويانيد يا ما مى‏رويانيم؟! (64)

هرگاه بخواهيم آن را مبدل به كاه در هم كوبيده مى‏كنيم كه تعجب كنيد! (65)

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
پنج شنبه 26 مرداد 1391  4:26 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 zahra_53 bivafa ravabet_rasekhoon hamed_yurdum azimimohsen siasport23 eshag1 sahar22 yaroghyekhatoon
دسترسی سریع به انجمن ها