سرود رسمی بازی های المپیک 2012 لندن
همزمان با افتتاح المپیک 2012 لندن، سرود رسمی این بازیها را که گروه موسیقی پرآوازه میوز MUSE ساخته است به اجرا درآمد. توصیه می کنم این قطعه زیبا، حماسی و پرهیجان را که کاری شنیدنی از گروه آلترناتیو راک MUSE است بشنوید، دانلود کنید و متن و ترجمه فارسیاش را نیز بخوانید. Survival جاودانگی Race, life’s a race رقابت، زندگی یک رقابت است And I am gonna win و من میخواهم برنده باشم Yes, I am gonna win بله میخواهم برنده باشم And I’ll light the fuse و فتیله را روشن خواهم کرد And I’ll never lose و هرگز شکست نخواهم خورد And I choose to survive و جاودانگی را انتخاب کردهام Whatever it takes هر چی که پیش آید You won’t pull ahead کنار نخواهم کشید I’ll keep up the pace به راهم ادامه خواهم داد And i’ll reveal my strength و تواناییام را نشان خواهم داد To the whole human race به تمامی ابناء بشر Yes i am prepared بله من آمادهام To stay alive که زنده بمانم I won’t forgive, the vengance is mine نخواهم بخشید، انتقام از آن من است And i won’t give in و از دستش نخواهم داد Because i choose to thrive زیرا من موفقیت را انتخاب کردهام I’m gonna win میخواهم برنده باشم Race, it’s a race رقابت، زندگی یک رقابت است But i’m gonna win اما من میخواهم برنده باشم Yes i’m gonna win بله میخواهم برنده باشم And will light the fuse و فیوز را روشن خواهم کرد I’ll never lose و هرگز شکست نخواهم خورد And i choose to survive و جاودانگی را انتخاب کردهام Whatever it takes هر چی که پیش آید You won’t ṗull ahead کنار نخواهی کشید I’ll keep up the pace به راهم ادامه خواهم داد And i’ll reveal my strength و تواناییام را نشان خواهم داد To the whole human race به تمامی ابناء بشر Yes I’m gonna win بله من میخواهم برنده باشم Fight! Fight! Fight! Fight! مبارزه کن! مبارزه کن! مبارزه کن! مبارزه کن! Win! Win! Win! Win! برنده شو! برنده شو! برنده شو! برنده شو! Yes i’m gonna win بله من میخواهم برنده باشم