دوستان پيامك هاي مربوط به امام علي را در اين تاپيك قرار بديد
تمام لذت عمرم همين است
که مولايم اميرالمومنين است
پاسخ به:دوستان پيامك هاي مربوط به امام علي را در اين تاپيك قرار بديد
1. از کعبه ی حق بانگ جلی می آید
آواز خوش لم یزلی می آید
بشنو که سروش وحی سرمد گوید
آغوش گشایید که علی می آید
3. عمری است که دم به دم علی میگویم.
در حال نشاط و غم علی می گویم.
یک عمر علی گفتم و ان شاء الله.
تا آخر عمر هم علی می گویم.
نازد به خودش خدا که حیدر دارد
دریای فضائلی مطهر دارد
همتای علی نخواهد آمد والله
صد بار اگر کعبه ترک بردارد
ناگهان یک صبح زیبا آسمان گل کرده بود خاک تا هفت آسمان، بغض تغزل کرده بود حتم دارم در شب میلادت، ای غوغاترین! حضرت حق نیز در کارش تأمل کرده بود هر فرشته، تا بیایی، ای معمایی ترین! بال های خویش را دست توسل کرده بود
دل هر چه نظر به وسعت عالم تافت جز نور تو در عرصه ی آفاق نیافت هنگام نهادن قدم بر سر خاک دیوار حرم به احترام تو شکافت
ذکر من، تسبیح من، ورد زبان من علی است
جان من، جانان من، روح و روان من علی لست
تا علی (ع) دارم ندارم کار با غیر علی
شکر لله حاصل عمر گران من علی است
نیستم بیگانه، هستم آشنایت یا علی از ازل دل داده بر مهر و ولایت یا علی تا جمال خویش را در کعبه حق ظاهر کند پرده گیرد از جمال دلربایت یا علی
آن شیر دلاور که زبهر طمع نفس در خوان جهان پنجه نیالود، علی بود شاهی که وصی بود و ولی بود، علی بود سلطان سخا و کرم و جود، علی بود
ای که شد کعبه ولادتگه تو *** معبد حق شده خلوتگه تو ای امیر دو سرا مولا جان *** اسم ما ثبت نما در دیوان
بر مخزن غیب باب مفتوح علی است گیتی همه کشتی و در او نوح علی است آن روح که مبداء حیات همه اوست بر قالب آفرینش آن روح علی است
عارفان دل به تولّای علی باختهاند عاشقان، رَخش به میدان ولی تاخته اند سوخته در غم عشق علی و آل علی همه سر در خَم چوگان وی انداختهاند
ماه رویت را بنازم، مهر و مینایم تویی گر خوشم گر میگذارم، دین و دنیایم تویی ای صفای بی نهایت، ای صمیمی ای بزرگ جلوهای کن در نمازم رنگ و رؤیایم تویی