0

کباب برگ

 
javadasgari
javadasgari
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 130
محل سکونت : تهران

کباب برگ

کباب برگ یک پرس چلوکباب برگ با یک سیخ جوجه کباب برگ نوعی از کباب‌های ایرانی است. کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفندو یامغز ران گوساله تهیه می‌کنند، معمولا کباب برگ با چلو خورده می‌شود. گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیازخلال شده، گرد انجیر کال به مدت کم(بسته به میزان انجیر)یا در ماست و نمک می‌خوابانند. کباب برگ از آن دسته از غذاهای ایرانی است که بیشتر در خارج از منزل (در چلوکبابی‌ها) صرف می‌شود. مشهور این است که بهترین چلوکباب‌های ایران در شهرهای تبریز، مشهد و تهران عرضه می‌شود.
چهارشنبه 14 مرداد 1388  9:20 AM
تشکرات از این پست
nasrinzebihi
nasrinzebihi
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 716
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:کباب برگ

حرف نداره
یک شنبه 1 شهریور 1388  11:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها