کباب برگ
کباب برگ
یک پرس چلوکباب برگ با یک سیخ جوجه
کباب برگ نوعی از کبابهای ایرانی است.
کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفندو یامغز ران گوساله تهیه میکنند، معمولا کباب برگ با چلو خورده میشود.
گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیازخلال شده، گرد انجیر کال به مدت کم(بسته به میزان انجیر)یا در ماست و نمک میخوابانند. کباب برگ از آن دسته از غذاهای ایرانی است که بیشتر در خارج از منزل (در چلوکبابیها) صرف میشود. مشهور این است که بهترین چلوکبابهای ایران در شهرهای تبریز، مشهد و تهران عرضه میشود.
چهارشنبه 14 مرداد 1388 9:20 AM
تشکرات از این پست