قلعهنویی:
تیم امید به نفرات سپاهان کاری نداشته باشد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: پيشنهاد دادم تيم اميد با نفرات اصلي بازي کند و نفرات بزرگسال را از تيم ما نگيرد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، امیر قلعهنویی پس از تساوی یک بر یک مقابل مس اظهار داشت: در چند سال اخیر، چنین بازی خوبی از سپاهان ندیده بودم. این دیدار همه چیز داشت به غیر از گل برتری برای سپاهان.
وی در مورد عملکرد داوری گفت: امیدوارم اشتباه کرده باشم؛ اما به نظرم داور 2 پنالتی برای ما نگرفت. یک ضربه هم که به تیر زدیم، فکر کنم گل شد که کارشناسان باید در مورد ان نظر بدهند.
قلعهنویی با اشاره به اینکه عدالت در یک کلام در بازی مقابل مس رعایت نشد، در مورد اختلاف سال گذشتهاش با مرفاوی گفت: مشکلی نیست. به سمت وی رفتم و او هم به من گل داد.
وی درباره اینکه 3 بازیکن تیمش به تیم امید دعوت شدهاند، تأکید کرد: این مورد کار ما را با مشکل مواجه کرده است. بلاتکلیفیم، چراکه اگر بازی کنیم، در غیاب نفرات اصلی خواهد بود و اگر بازی نکنیم نیز AFC ایراد میگیرد، چراکه جدول برگزاری بازیها نامنظم میشود. پیشنهاد دادم تیم امید با نفرات اصلیاش بازی کند و نفرات بزرگسال را از تیم ما نگیرد. تکلیف روشن نیست و شما به ما بگویید چه کاری انجام دهیم.
سرمربی سپاهان در مورد محمود کریمی گفت: در 30 سال کارم کمتر کسی را مانند وی دیدهام. او انسان برگ و جوانمردی است که در ابتدای حضورم راضی به مربیگری نبود، اما از وی خواستم تا با حضور در کادرفنی، آینده سپاهان را بسازد، همانطور که در استقلال امثال فکریها و مرفاوی ها را به کادر فنی آوردم تا آینده استقلال را بسازند.
امروز با غرورت باز م مرا شکستي
با ناز وقهر و کینه مهرم زدل گسستی
دانی که بی تو هیچم ای ماه بی مروت
باشد که بار دیگر قلب مرا شکستي ...